• Haberler
  • Spor
  • İstiklalspor'da yeni dönem başlıyor: Ahmet Taşyürek ve Ergün Keleş imzaladı

İstiklalspor'da yeni dönem başlıyor: Ahmet Taşyürek ve Ergün Keleş imzaladı

Kahramanmaraş İstiklalspor, 2024-2025 futbol sezonuna iddialı bir başlangıç yapmak için ilk adımlarını attı. Kulüp, teknik direktör Ahmet Taşyürek ve sportif direktör Ergün Keleş ile anlaşmaya vararak yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi.

Şairler Tepesi’nde düzenlenen imza töreni, kulüp başkanı Gaffar Akarca’nın da katılımıyla gerçekleştirildi. 

Akarca, törende yaptığı açıklamada, "Kamuoyu büyük bir beklenti içinde. Hocamızla ve sportif direktörümüzle doğru kararları verip, yolumuza bakacağız. Profesyonel ve kurumsal bir yapı oluşturacağız. Hedefimiz şampiyonluk olacak." dedi.

İstiklalspor’un yeni teknik direktörü Ahmet Taşyürek ise şunları söyledi: "Bu şehir zaten Süper Lig'i görmüş ve ciddi bir potansiyele sahip. Ben de takımımızla birlikte bu merdivenlerin basamaklarını hızla tırmanacağımıza inanıyorum. Sadece bununla da kalmayacağız; şampiyonluk hedefimizi gerçekleştireceğiz. Genç oyuncuları kazanarak, satış yönünü geliştirerek ve kendi öz kaynaklarımıza yönelerek bu hedefe ulaşacağız."

Sportif direktör Ergün Keleş ise duygularını şöyle dile getirdi: "Geçmişte Maraş Spor ve benzeri takımların popülizmle başlayıp bir noktada tıkandığını gördük. Ancak şu anda o kadar güzel planlamalar ve hesaplamalar yapılmış ki, ben de hiç yaşamadığım kadar büyük bir heyecan duyuyorum. Her şey eksikken bu enerjiyi ve sinerjiyi hissetmek çok farklı bir duygu ve aranıza katıldığım için çok mutluyum. Bu fırsatı bana verdiğiniz için teşekkür ederim."

İstiklalspor, yeni teknik heyetiyle birlikte hedeflerini belirledi ve önümüzdeki sezon için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.
 

Bakmadan Geçme