• Haberler
  • Kahramanmaraş
  • Kemak, tüm marka ve model araçlara üstün kalite ve profesyonel bakım onarım hizmeti sunmaya devam ediyor

Kemak, tüm marka ve model araçlara üstün kalite ve profesyonel bakım onarım hizmeti sunmaya devam ediyor

Kemak Genel Müdür Yardımcısı Ali Murat Bayazıt, firmalarının satış sonrası hizmetlerinde gösterdiği başarıları ve sektördeki üst seviye konumlarını vurguladı. Bayazıt, ulusal çapta özel satış sonrası hizmetler konusunda faaliyet gösteren Nerex markasıyla anlaşarak tüm marka ve model fosil yakıtla çalışan araç gruplarına profesyonel olarak hizmet sunmaya odaklandıklarını belirtti.

Bayazıt, "Kendi bünyemizde mevcut kabiliyet ve kapasitemizi artırarak artık tüm marka ve modellere garanti içe ve dışı tüm bakım, onarım ve kaporta hizmetlerini veriyoruz. Sadece binek ve ticari araçlar değil, aynı zamanda ağır ticari kamyon ve çekici grubuna da bakım, onarım ve kaporta hizmetlerini veriyoruz," dedi.

Tüm marka ve modellere hizmet veriyoruz

Kemak Genel Müdür Yardımcısı Ali Murat Bayazıt, Ekonomi-X Gazetesine verdiği röportajında, “Bundan önceki dönemlerde yapmış olduğumuz faaliyetlerimizden hiçbir eksiğimiz yok. Kemak olarak Nerex özel bakım onarım hizmet ağıyla bir anlaşma yaparak tüm marka ve modellere satış sonrası tüm check-up, periyodik ve ağır bakım, motor ve aktarma organları, fren ve sistemleri, elektrik ve elektronik sistemleri, egzoz sistemleri, süspansiyon sistemleri, aydınlatma, klima sistemleri ve kaporta boya hizmetlerini sunuyoruz. Kendi bünyemizde mevcut kabiliyet ve kapasitemizi artırarak tüm marka ve modellere garanti içi ve dışı tüm bakım ve onarım hizmetlerini vermeye devam ediyoruz.

Ticari kamyon ve çekici grubuna da bakım yapıyoruz

Sadece binek ve ticari araçlara değil, aynı zamanda tüm marka ve modelde ağır ticari kamyon ve çekici grubuna da bakım, onarım ve kaporta hizmeti vermeye de devam ediyoruz. Bu faaliyetlerimize ek olarak ta treyler tipi araçlar içinde bakım, onarım yapabilmek için gereken yatırımlarının son süratle devam ettiği ve çok kısa biz zaman sonra hizmet çerçevesine bu konuyu da ekleyeceğiz.

Profesyonel kadroya sahibiz

Kaporta ve boya bölümümüzde müşterilerimize sunduğumuz hizmetlere de değinecek olursak, her marka ve model araca kaporta, boya, mini onarım, pasta, cila, göçük düzeltme gibi hizmetler veriyoruz. Bu hizmetleri kendi alanlarında gerekli deneyime sahip ve tüm eğitimlerini almış uzman kaporta teknisyenlerimizle sunarak, müşteri memnuniyeti anlayışımızı daima ileriye taşımak konusunda da çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Ayrıca anlaşmalı olduğumuz birçok sigorta şirketi bünyesinde kesilen poliçeler dahilinde ki trafik ve kasko branşlarında kaporta ve mekanik hasarların onarımı da faaliyetlerimiz içerisinde bulunmaktadır. 

Satış sonrası hizmetlerini veriyor  

Tüketicilerin en çok tereddüt yaşadığı konu ise; Satış sonrası hizmetler alanında almış oldukları hizmetin içeriği, parça ve işçilik kalitesi ve fiyat dengesi konusunda olup, şirketimizin yıllardır sektöründe öncü bir işletme olmasına ek olarak Nerex’le yapmış olduğu işbirliği anlaşması sayesinde, müşterilerimizin bu tür tereddütlerini ortadan kaldırarak güven, memnuniyet ve parça garantisi çerçevesinde hizmet vererek araç giriş sayımızı her ay artırarak devam ediyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz en büyük avantaj, yapılan işin kalitesi ve işletmemizin güvenilirliği konusunda herhangi bir soru işareti olmamasıdır. 

Yaz bakımı yaptırın

Yaz ayları geldiği şu günlerde ise müşterilerimizin araçlarında, lastik kontrolleri, klima ve havalandırma sistemlerinin gözden geçirilerek eksiklerin giderilmesini tavsiye edip ücretsiz Chec-Up için siz değerli müşterileri Kemak’a bekliyoruz.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme