'15 Temmuz Şehitleri Fotoğraf Sergisi' MÜSİAD'da devam ediyor

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanlığı tarafından şube bünyesinde açılan '15 Temmuz Şehitleri Fotoğraf Sergisi' ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş programı için gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve beraberindeki heyeti ile MÜSİAD Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli ,  Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi’nin daveti üzerine MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesinde açılan ‘15 Temmuz Şehitleri Fotoğraf Sergisini’ ziyaret ettiler. 

Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli, 15 Temmuz Gecesinde MÜSİAD olarak İstanbul ve tüm şubelerde yaşanan olaylarla ilgili heyete bilgiler verdi.   

15 Temmuz Şehitleri Fotoğraf Sergisine ziyarette bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Genel Sekreter Fatih Şahin, Grup Başkanvekili – Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı  Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Genel Merkez Teşkilat Kordinatörü Ömer Oruç Bilal Debgici ve beraberindeki heyeti MÜSİAD Kahramanmaraş Konağında şube başkanı Serdar Salih Çiçekçi’ye de hayırlı olsun dileklerini ilettiler. 

Şehrin İş Dünyası, Ekonomisi, Kültürel ve Sosyal faaliyetleri hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapılan ziyaret, her alanda etkin olan MÜSİAD’a teşekkür edip hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu. 

Bakmadan Geçme