19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gazilere anlamlı ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü Kahramanmaraş protokolünden şehit aileleri ve gazilere anlamlı ziyaret.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve beraberindeki heyetle birlikte 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi’ni ziyaret etti.
 
İlk olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi’ni ziyaret eden Vali Coşkun, gazilerle yakından ilgilenerek bir süre hasbihal etti. 
 
Ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesini de ziyaret eden Vali Coşkun, burada yaptığı konuşmada: “Şehitlerimiz ve gazilerimiz vatanımız ve bayrağımız uğruna ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda ederek şehit olmuş, yaralanıp gazi olmuş, vatanımızı bizlere emanet etmişlerdir. Bu emanete sahip çıkmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Devlet ve millet olarak şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Bu vesileyle tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor, şehitlerimizi, vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. ” dedi.
 
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise yaptığı konuşmada Gaziliğin kutsiyetinden bahsederek, tüm Gazilerin günlerini kutladı. 
 
Ziyaretlerde, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Tayfun Özbek ve Yönetimi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkan Vekili Mehmet Ali Küpeli ve Yönetimi, Vali Coşkun’a ve beraberindeki heyete, anlamlı ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Ziyaretlerde Vali Coşkun’a, şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Kılıç, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aycan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları ile ilgili kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri eşlik etti.
 

Bakmadan Geçme