30 Ağustos Zafer Bayramı Kahramanmaraş'ta coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıldönümü münasebetiyle düzenlenen tören, Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hanifi Toptaş'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı.

Çelenk sunumunun ardından Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliği’nde devam eden programda Vali Coşkun, şehitlik defterini imzaladı.

Şehitlik ziyaretinde Vali Coşkun, protokol üyeleri, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte şehit mezarlarına karanfil bırakıp dua etti.
 
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında daha sonra ise Valilik Makamında Vali Coşkun’un tebrikleri kabulü ile devam etti. 

Tebriklerin kabulünün ardından, Vali Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Terzioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Toptaş, Valilik Meydanı'nda düzenlenen geçit töreninde kıtaların ve vatandaşların bayramını kutladı. 
 
Törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Mesajının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.  
 
Kutlama programı, Gazi Ortaokulu öğrencisi Asel Sera Yapalak’ın okuduğu 30 Ağustos temalı şiir ve geçit töreni ile sona erdi.

Kutlamalara AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Milletvekilleri Av. Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal, İmran Kılıç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, kent protokolü ve vatandaşlar katıldı.
 

Bakmadan Geçme