Afşin'de aşı kampanyasına destek için kamu spotu hazırlandı

Sağlık Bakanlığın yeni tip koronavirus (Kovid -19) ile mücadele kapsamında aşılamaya dikkat çekmek için kolları sıvıyoruz sloganıyla hazırlanan kamu spotuna Afşin'den de destek geldi.

Afşin Belediyesi Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can ve Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, salgın hastalıkları kontrol altına almanın en etkili yolunun aşılama olduğu vurgulandığı videoda konuşma yaparak, Afşinlileri aşı olmaya davet etti.

“Salgın belasından kurtulalım, eski günlerimize dönelim”

Afşin Belediyesi tarafından hazırlanan kamu spotunda kamera karşısına geçen Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli kardeşlerim, eski günleri özlemediniz mi? Eş, dost düğünlerde, derneklerde, bayramlarda, yaslarda bir aradaydık. Birbirimizde destek oluyorduk. Eski günlerimize dönebilmek için, bu salgından kurtulabilmek için en etkili yol olan aşıyı yaptırmamız gerekiyor. Gelin Afşin için kollarımızı sıvayalım, aşımızı yaptıralım. Salgın belasından kurtulalım, eski günlerimize dönelim.”

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can ise, biz sizler için aşı olduk, sizlerde bizler için aşı olun çağırısında bulunarak şu ifadelere yer verdi: “Ben size Afşin lehçesiyle hitap etmek istiyorum. Gurban olduklarım, biz sizi seviyoruz. Değerli büyüklerim kıymetli gençler, biz sizin için aşı olduk, sizde bizi seviyorsanız ne olur randevunuzu alın ve bir an önce aşınızı olun. Şu illetten bir an önce kurtulalım”

Yeni tip koronavirus (Kovid -19) salgınına dur demek için aşı olunmasının gerektiğini belirten Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş da, “Pandeminin sonlarına doğru yaklaşırken ülkemizde ve ilçemizde aşılama işlemleri son hızla devam etmekte. Dolayısıyla bu zor günlerde en fazla etkilenenlerden olan, esnaf ve sanatkarlarımızın kendileri için aileleri için sağlıklı yaşam için aşı olmaya davet ediyorum.” açıklamasında bulundu.
 

Bakmadan Geçme