Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün projesine Onikişubat'tan da destek geldi

Afşin Belediyesi ve Afşin İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında farkındalık oluşturmak için başlatılan 'Maskeni Tak, Hayata Sağlıkla Bak' projesine Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden sonra Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden de destek geldi.

Afşin Milli Eğitim Müdürlüğünün Kovid-19’a karşı maske takma farkındalığı projesinde daveti Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden sonra Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da kabul gördü.

Binasına maske afişi asan Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yaptığı paylaşımda: “Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlattığı Projesi kapsamında Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün davetine katılarak, bizde farkındalık için maskemizi binamıza taktık. Sevgili Kahramanmaraş İle Milli Eğitim Müdürlüğümüzü de bu etkinliğe davet ediyoruz. Sağlığınız için lütfen maskenizi takınız.” İfadelerine yer verildi.

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, projeye destek veren görseli paylaşarak: “Halkımızın maske takmanın öneminin farkına varması ve Covid-19’a karşı en önemli savunma silahımızı takarak vaka sayılarına düşürmesi için başlattığımız etkinliğimize Onikişubat İlçe Milli Eğitim müdürlüğümüzde katılmıştır. Kendilerine teşekkür ediyor ve haydi Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü haydi Türkiye diyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise: “Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlattığı Covid-19'la mücadelede farkındalık oluşturma projesinde, çağrımıza karşılık vererek binasına maske takarak projeye destek veren Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Haydi Türkiye.” İfadelerine yer verildi.
 

Bakmadan Geçme