AK Parti, Elbistan'a çıkarma yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ziyarete Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel eşlik etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile birlikte Elbistan’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimizle koordinasyon içerisinde mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerine getirmeye gayret ediyoruz. Elbistan’ımıza yeni tesisler, sosyal donatı alanları,  spor sahaları kazandıracağız. El birliğiyle ilçelerimizin ve şehrimizin katma değerini artıracağız” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında şehre gelen AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile birlikte Elbistan’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensuplarının da yer aldığı ziyaretlerde Başkan Güngör ve beraberindeki heyet, ilk olarak Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Program, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından Elbistan’da hayata geçirilen yurdun inşaat alanında gerçekleştirilen incelemelerle devam etti.

Hemşehrilerimizle bir araya geldik

Program kapsamında ziyaret heyeti Elbistan’da esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hayrettin Güngör, esnaflara da hayırlı işler temennisinde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Güngör, “Grup Başkanvekilimiz, İl Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız ve teşkilatımızla birlikte Elbistan’da çeşitli ziyaretlerde ve incelemelerde bulunduk. İlçemizde esnaflarımızı ve hemşehrilerimizi de ziyaret ettik. Hemşehrilerimizle bir araya gelmek ve sohbet etmek bizleri de son derece mutlu ediyor. Sıcak sohbetleri ve güler yüzleriyle içimizi ısıtan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Elbistan’ın altyapı ihtiyacını gideriyoruz

Program, AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretiyle devam etti. Burada partililerle ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, “Göreve geldiğimizde paydaşlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde ilçelerimizin ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit ettik ve bu doğrultuda eylem planımızı oluşturduk. Şu ana kadar Elbistan’ımıza 150 Milyon TL’nin üzerinde bir yatırım yaptık. Elbistan’ın kronikleşen sorunlarından altyapı ile ilgili ciddi çalışmalar hayata geçirdik. Elbistan Atıksu Arıtma Tesisimizde büyük aşama kaydettik. AB fonlarından sağladığımız 350 Milyon TL’lik yatırımla birlikte dünyanın en gelişmiş arıtma tesislerinden birisini Elbistan’a kazandırıyoruz. Yine bölgedeki ilçelerimize hizmet verecek katı atık entegre tesisini de hayata geçireceğiz. Tamamı hibe ile karşılanacak tesisin toplam maliyeti 320 Milyon TL. Projemizde ihale aşamasına geldik. Akdere – Sarımağara İçmesuyu projemizde süreçler hızla devam ediyor. Projenin maliyeti 460 Milyon TL. Bu yatırımımızla Elbistan’ın en az 100 yıllık geleceğine katkıda bulunacağız” diye konuştu.

Elbistan’a millet konağı ve bahçesi müjdesi

Elbistan’a yeni Millet Konağı ve Bahçesi’nin kazandırılacağını müjdeleyen Başkan Güngör, “İlçemize kazandıracağımız Kral Cami’nin proje aşamasını tamamladık ve ihale sürecine geldik. İnşallah kısa süre içerisinde ihale aşamasını da tamamlayarak derhal çalışmalara başlayacağız. Bu caminin içerisinde birçok sosyal donatı alanı da bulunacak. Elbistan’a her yaştan hemşehrimizin gelerek vakit geçirebileceği bir Millet Konağı ve Bahçesi de kazandıracağız. Elbistan’da çalışmalarımız artarak devam edecek. İlçemizin ulaşım ihtiyacını da büyük ölçüde karşılayacağız” dedi.

Şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz

AK Parti İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen programda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Hükümetimiz ve yerel yönetimlerimiz tarafından Elbistan’ımızda pek çok yatırım hayata geçirildi. İlçemizin ve hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarımız artarak devam ediyor. Farklı yaş gruplarına yönelik çeşitli projeler hayata geçiriyoruz. İlçemize yeni kütüphane, öğretmenevi, konferans salonu kazandırıyoruz. İnşallah ilçelerimizi, şehrimizi ve ülkemizi daha da güzel yerlere getirmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlçelerimizin ve şehrimizin katma değerini artıracağız

AK Parti İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen ziyaretin ardından heyet, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinlikte eğitimcilerle bir araya geldi. 

Başkan Hayrettin Güngör ve beraberindeki heyet, daha sonra Çiçek Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. 

Başkan Hayrettin Güngör burada yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimizle koordinasyon içerisinde mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerine getirmeye gayret ediyoruz. Elbistan’ımıza yeni tesisler, sosyal donatı alanları,  spor sahaları kazandıracağız. El birliğiyle ilçelerimizin ve şehrimizin katma değerini artıracağız” ifadelerini kullandı. Program, Büyükşehir Belediyesi ve Elbistan Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Yetim Koordinasyon Merkezi’nin ziyaretiyle noktalandı.
 

Bakmadan Geçme