AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Tıraş: Haddinizi bilin

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, sosyal medya hesabından İlçe Belediye Meclis üyelerinin bulunduğu gruba gelen bir mesajı paylaşarak, şehrimizin kaderini belirleyen kararlara, imza atma sorumluluğu taşıyacak vakara sahip olmayanların eline mi kaldı Elbistan? Haddinizi bilin! İfadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Başkanı Tıraş, yayımladığı mesajında: “Elbistan’ımızda son günlerde vatandaşıyla gönül bağı dahi kuramayanların AK Kadrolarımıza oldukça çirkin hile-oyun, şantaj ve türlü tehditlerine tanık oluyoruz.

Biliyoruz ki gönüllerde taht kuramayanlar, gündemde kalabilmek için çabaya girerler.

Elbistan Belediye Meclisinin ortak haberleşme grubunda İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Taylan Özgür Çetin’in ifadesiyle Elbistan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Gürbüz’e ve Kamu Kurum Müdürüne İmar İşlerinde Oturttuğun Müdürü MAMA İLE BESLENECEK HALE GETİRECEM “ (KOMA HALİ)  şeklinde siz değerli hemşerilerimizle paylaşmaya dahi İMTİNA ettiğim kin ve nefret dolu bu söylemleri ilkeli, sevgi ve saygı dolu, hoşgörü siyaseti yaptığını ifade eden ve sadece adı “İYİ” olan bu partinin agresif tavır ve davranışlarıyla belli ki tek dertleri kaos çıkarmak, varlığın ötesinde yokluğu aratmak-arzulamak ve hatta ilçemizde hizmet furyasının önüne geçme hesapları yapanları hemşerilerimizin takdirlerine sunuyorum.

Her bir ferdi Kahraman olan Maraş’ın Elbistan ilçesinde yaşayan gönlü güzel insanları Devletçi, Milliyetçi ve Ferasetli yönüyle kimin ne olduğunu çok iyi bilir.

Hiç mi düşünmediniz ki, zamanı geldiğinde de sizin gibilere ziyadesiyle notunu verir.

Dünyanın en önemli sorunlarından biri olan “Pandemi“ ile verilen mücadele sürecinde belli ki “EVDE KALMAKTAN” canı sıkılmış birkaç kin-nefret sevicinin demokratik yollarla seçilmenin vasfı ve ağırlığını unutarak (Belediye Meclis Üyeliği) Devlet Terbiyesinden noksan bir üslupla şehrimizin kaderini belirleyen kararlara, imza atma sorumluluğu taşıyacak VAKARA sahip olmayanların eline mi kaldı Elbistan? Haddinizi bilin!

Gönlünde, ruhunda yine sadece ismine MİLLET İttifakı dedikleri ( CHP - HDP - İYİ ) aynı cemiyete mensup kankalarıyla kurdukları ortak ülküleri, hayalleri, kader ortaklıkları bulunan şu ifadelerle Biz sırtımızı YPG,PYD,PKK’ya dayadık, Başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz, Gerillaya katılım da olacak, savaş da olacak, PKK’nın öyle bir gücü var ki, sizi tükürüğü İle boğacak.

Samsun'da İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a nefretle "Tek Adam AİHM Kararını Uygulamıyor" diyerek Terörist Selahattin Demirtaş'a Özgürlük İstemişti. Türkiye Bayrağı Selo’ya Özgürlük arayanların bu milletin kaderini değiştireceğine inancı olabilir mi?

İşte bu yüzden gönüllerde taht kuramıyorsunuz. Size bir tavsiyem olacak; Ülkenizi sevin, İncinmişsiniz! Derlenin, toparlanın. Bebe mamasıyla uğraşılacak vakit değil. Elbistan’ımız için bir şeyler yapmak istiyoruz diyorsanız; Sayın Mahir Ünal  Bakanımız ve yol arkadaşları gibi LAF değil ESER  üretin.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme