AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal'dan yeni yıl mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, yeni yıl mesajı yaımladı.

Geride bıraktığımız 2020 yılı dünyamızın Koronavirüs salgını başta olmak üzere pek çok güçlüklerle sınandığı bir yıl oldu ifadelerini kullanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal: "İnsanoğlu iyilik duygusu ve sahip olduğu oranda merhamet ve dayanışmaya en çok 2020’de ihtiyaç duydu.

Türkiye olarak aldığımız erken tedbirler sayesinde diğer ülkelere kıyasla salgının en kritik evresini güçlü sağlık altyapımız sayesinde daha az zararla atlatmayı başardık. Aşının gelmesiyle birlikte 2021 yılının daha rahat geçeceğine tüm kalbimle inanıyorum.

Bu zor zamanlarda özellikle yaşlılarımızı her zaman öncelikli şekilde koruduk, her ihtiyaçlarında yanında olduk. Türkiye’nin büyümesi ve güçlenmesi yolunda her insanımızın, emekçimizin, üreticimizin, esnafımızın yanında olduk.

Hem uluslararası hem de ulusal alanda Türkiye olarak yardımlaştık, paylaştık her muhtaca ulaştık. Yurt dışında yüz bine yakın vatandaşımızı getirdik. Her zaman olduğu gibi 2021 yılında da durmadan yorulmadan tüm inancımızla çalışmaya devam edeceğiz.

Zorluklarla geçen bir senede salgın, doğal afet felaketleri başta olmak üzere, şehadete ulaşan kahraman şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum.

Bu vesileyle yeni yılın hayırlarla ve ümitlerle gelmesini; ülkemizdeki, bölgemizdeki ve tüm dünyadaki insanlar için sağlık ve mutluluğa vesile olmasını temenni ediyorum." dedi. 

Bakmadan Geçme