AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel'den gündem ilişkin önemli açıklama

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, gündeme ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Pandemi sürecini aşabilmenin en iyi yolunun aşılanma olduğuna dikkat çeken Görgel, tüm Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve teşkilatlar olarak her zaman sahada vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

Meclisin kapanmasıyla birlikte Kahramanmaraş’ta yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Görgel: “Milletvekillerimizin bu dönemi en verimli şekilde vatandaşlarımızla beraber geçirmeleri için teşkilat çalışmalarımızı yaptık. Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, tüm ilçe Belediye Başkanlarımız ve ilçe teşkilat başkanlarımız ve bizler sahada vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. AK Parti olarak en küçük fırsatta vatandaşlarımızla birlikte olmaya gayret gösteriyoruz. Teşkilatlar olarak bunu en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Tüm milletvekillerimiz ile ilçelerimizde vatandaşlarımız ile birlikte oluyoruz. TBMM açılana kadar tüm vekillerimiz ve belediye başkanlarımız vatandaşlarımızla birlikte olacaklar.” Dedi.

“Gençlik ve Spor Bakanlığımız Kahramanmaraş’a stat inşa edecek”

12 Şubat stadyumu ile ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Görgel: “Biliyorsunuz 12 Şubat Stadyumunun yıkım kararı var. Bu stat Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bünyesinde. Bakanlığımızın burayla ilgili herhangi bir otel yapma, alış veriş merkezi yapma gibi belirlenmiş bir çalışması yok. Gençlik ve Spor Bakanlığımız şimdi buranın yıkım sürecini başlatmış durumda. Yıkım işlemleri tamamlandıktan sonra şehrimizle beraber burayla ilgili programlama yapacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ya yıkılan stadın yerine ya da şehrin başkan bir yerine stat yapacak. Onun dışında 12 Şubat Stadının yeriyle ilgili bir şey konuşulmadı.” İfadelerine yer verdi.

“Bilim adamlarımızın ve Sağlık Bakanlığımızın çağrılarına uyalım”

Pandemi sürecini aşabilmenin en iyi yolunun aşılanma olduğuna dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Görgel: “Bizler bu noktada sorumluluk mevkiinde olan insanlarız. Şuanda çok güvendiğimiz bilim adamları pandemi sürecinin ancak bu aşı vasıtasıyla sona erdirilebileceğini ve aşıyla beraber bu sürecin çok daha kolay atlatılabileceğine dair çok önemli veriler elde ettiklerini söylüyorlar. Tabi ki herkesin bir mesleği var. Biz burada ilmi anlamda çalışma yapmış insanların ilmine, bilimine güvenmek durumundayız. Ben bu noktada Türkiye’de çok iyi yetişmiş bilim adamları olduğuna inanıyorum. Ben buradan tüm vatandaşlarımıza bilim adamlarımızın ve Sağlık Bakanımızın açıklamalarını dikkate almalıyız. Cumhurbaşkanımız ve bizlerde bu anlamda dikkatte alıyor ve hemen uyguluyoruz. Bütün vatandaşlarımızın bu konuda daha hassas davranmalarını ve Kahramanmaraş’ımızın bu konuda öncü şehir olmasını diliyorum. “dedi.

Bakmadan Geçme