AK Parti İl Başkanı Görgel'den CHP'li Öztunç'a sert tepki: İşiniz gücünüz algı, yalan, iftira

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel'den, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'a sert tepki. AK Partili Görgel, paylaşımında 'İşiniz gücünüz algı, yalan, iftira' ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş ziyareti ile ilgili paylaşım yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç, Milli İrade Meydanından yapılan mitingin boş olduğu iddiasında bulundu.

Meydandan çekilen fotoğraflara yer veren CHP’li Öztunç, paylaşımında: “Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş mitinginin gerçek fotoğrafları bunlar. Televizyonların kamera oyunlarıyla kalabalık gösteremeye çalıştığına aldanmayın. Gerçek bu.” İfadelerini kullandı.

Bu paylaşımı yalanlayan AK Parti İl Başkanı Görgel, fotoğraflı yaptığı paylaşımda: “İşiniz gücünüz algı, yalan, iftira! Aziz Milletimiz artık sizin yalan ve iftiralarınızdan bıktı. 20 yıldır girdiğiniz tüm seçimlerde hezimete uğramanız; milletimizin yalan siyaseti değil de, eser ve hizmet siyasetini tercih ettiğinin en büyük kanıtıdır.

Henüz tören başlamamışken çekilen bir fotoğrafla yalan ve iftira siyasetine devam ediyorsunuz ne yazık ki. Milletimiz herkesi çok iyi biliyor, tanıyor. “Erdoğan Sevgisi” zorunuza gidiyor biliyoruz ama ülkemiz gerçekleriyle yüzleşmeniz gerek.

Bu arada (!) daha iki hafta önce Derya Yanık Bakanımız ile ilgili attığınız YALAN tweetinizi (silmenize rağmen) unutmadık.” İfadelerine yer verdi.


 

Bakmadan Geçme