AK Parti İl Başkanı Görgel, önce Göksun'da sonra Afşin'de İlçe Danışma Kurulu Toplantısına katıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Göksun ve Afşin ilçelerinde partisinin Danışma Kurulu Toplantılarına katıldı.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Akgül, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Teşkilat Mensupları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle temsilcileri ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda fikir alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Aydın, AK Parti Göksun İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Kurulu Toplantısında belediye tarafından 8 yıl içinde yapılan yatırımlar ile eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetleri anlatan bir sunum yaptı.

Toplantıda AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Görgel ve İlçe Başkanı Akgül, konuşma yaparak gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Konuşmaların ardından istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantı soru cevap bölümü ile sona erdi.

Buradan Afşin İlçesine hareket eden AK Parti İl Başkanı Görgel, AK Parti Afşin ilçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İlçe Danışma Kurulu toplantısına katıldı.

Programa Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi, Gençlik ve Kadın Kolları Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları katıldı.

Başkan Görgel’in yaptığı konuşmanın akabinde Belediye Başkanı Güven, ilçeye kazandırılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
 

Bakmadan Geçme