AK Parti İl Başkanı Görgel: Partimizin ruhuna uygun olarak çalışıyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, şehirde yapılacak yatırımlara ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Görgel açıklamasında 2021 ve 2022 yıllarında Kahramanmaraşlı vatandaşların mutlu olacağı yatırımların şehre kazandırılacağını söyledi.

Yapılan çalışmaları iki yönlü değerlendiren AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel: “Bir teşkilat çalışmalarımız var bir de memleketimizin vatandaşlarımızın ihtiyacı ile alakalı görmüş olduğumuz çalışmalar var. Teşkilat çalışmalarında Allah'a şükürler olsun hem yönetim kurulumuz hem kadın kollarımız hem gençlik kollarımız hem ilçe teşkilatlarımız gayet uyumlu bir biçimde milletvekillerimizle beraber çalışmalarımızı yapıyoruz. Geldiğimiz günden itibaren çok ciddi manada üye sayımızı da artış meydana geldi. Allah'a şükürler olsun AK Parti'nin göreve geldiğimizde Kahramanmaraş bütün iller arasında 19’uncu sıradayken şimdi AK Parti içerisinde 11’inci sırada. Yenilenmiş olan teşkilatlarımızla ilgili çalışmalarımız, eğitimlerimiz bu süreçte Pandemi koşullarına uygun biçimde yaptık. Allah'a şükür şu anda oturmuş bir teşkilat yapımız, 6 aya yakın bir süre içerisinde oluştu. Teşkilatlarımızın çalışmalarından memnunuz. Vatandaşlarımızın taleplerinin karşılanması noktasında onların taleplerine cevap verilmesi noktasında iyi bir iletişim ağımız söz konusu. Ciddi manada şu anda teşkilat yapımızı oluşturduk.

“AK Parti'nin bu ruhuna uygun olarak çalışmalarımızı yapıyoruz”

Yine ilçelerimizde gidiyoruz, ilçelerimizdeki teşkilatlarımızla bir araya geliyoruz. Orada vatandaşlarımızla beraber oluyoruz, esnaflarımızla beraber oluyoruz. O çalışmalarımızı yapıyoruz. Allah'a şükür ilçelerimizde de ciddi bir uyumla hem Belediye Başkanlarımız hem teşkilat mensuplarımız çalışmalarını yapıyor. Yani bugünden sanki 2023 seçimlerinde bugünden esnaflarımıza beraber olarak işte pandemi koşullarına uygun biçimde bazen STK’larmızla gidebilirsek onlarla beraber olarak sanki bugünden seçimi varmış gibi çalışıyoruz. Biz de zaten seçim bittikten 1 gün sonra seçim varmış gibi çalışmalarımız başlıyor. Bizde AK Parti'nin bu ruhuna uygun olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Yani seçim olsun olmasın aynı sorumluluk bilinci ile aynı ciddiyetle çalışmalarımızı o sorumlulukla devam ettiriyoruz. 

Bunun yanında tabii ki şehrimizin birçok talepleri var, ihtiyaçları var. Bunların hem milletvekillerimiz de beraber Bakanlıklara ulaştırılması noktasında ciddi manada bir çalışma yürütüyoruz. Bu konuda bakanlıkları ziyaret edip onları bizzat kendim takip etmeye çalışıyorum. Burada tabii milletvekillerimize de çok teşekkür ediyorum. Bizlerin götürmüş olduğu talebe vatandaşlarımızla şehrimizin ihtiyaçları noktasındaki taleplere çok ciddi biçimde sahip çıkıp ilgili yerlerle beraber görüşüyoruz ve sonuç alıyoruz.” İfade etti.

“Kahramanmaraş için ortak hareket ediyoruz”

Kahramanmaraş sorunlarını bir bir çözmeye çalıştıklarını belirten Başkan Görgel: “Ulaşım alanından taleplerimiz var. Sanayi Tesisleri ile alakalı taleplerimiz var. Onların tabii ki alt yapı çalışmaları ile ilgili taleplerimiz var. Çevre Şehircilik anlamında ki özellikle kentsel dönüşümle alakalı çok ciddi görüşmelerimiz var. Şehrimizin bir edebiyat kültür şehri olması anlamında UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı ile alakalı Dışişleri Bakanlığımızla onun çalışmalarını yürütüyoruz. EXPO projemiz var, çok önemli. Bunun tabi tanıtımı şu anda çok ciddi biçimde devam ediyor.” Dedi.

“Dulkadiroğlu-Çağlayancerit Yolu, Ilıca yolu”

Başkan Görgel konuşmasının devamında: “Tabii hepinizin malumu şu anda Çağlayancerit yolumuzla ilgili uğraşıyoruz. Bakanlıklarımızla bu alanda çok ciddi görüşmeler yapıyoruz. İnşallah ihalesini yaptırmaya çalışıyoruz ve orada onay kısmındayız. Tabii Ilıca yolumuzda ilgili çalışmaları takip ediyoruz. Orada vatandaşlarımızın taleplerini biliyoruz. Tabii maliyetli bir yol ama bu noktada şehrimizin kesinlikle ihtiyacı olduğunu görüyoruz ve bunun bakanlıkta çok ciddi biçimde takip ediyoruz. Havaalanı'nın daha etkin biçimde kullanılması için burada Ulaştırma Bakanlığımızla bizzat kendim milletvekillerimizle beraber görüştük. Buraya bir ayet geldi. işte bu noktada bir çözüm yolu arıyoruz ve kısa zamanda da bir çözüme kavuşturacağız. Çevre şehircilik alanında biliyorsunuz Tekke Kentsel Dönüşüm, yine Valilik Meydanı kentsel dönüşüm bu noktada çok yakın zamanda Allah nasip ederse vatandaşlarımızla buradaki gelişmeleri paylaşacağız. 

“2021 ve 2022 yıllarında vatandaşlarımızın mutlu olacağı projeleri hayata geçireceğiz”

EXPO ile alakalı zaten çok ciddi yatırım yapıyoruz. Şu anda Onikişubat Belediyemiz bunun takibini yapıyor. Burada İnşallah Kahramanmaraş'ın 2021 ve 2022 yıllarında özellikle çok ciddi önemli yatırımlara, hem belediye anlamında hem de işte hükümetin yaptığı yatırımlarını paylaşacağımız bir ortam olacak diye düşünüyorum. Yine tabii Yörük Selim Hastanemizin taşınma süreci var. O da çok yakın zamanda inşallah vatandaşlarımıza paylaşacağımız başka bir konu. Allah'ın izniyle 2021 ve 2022 yıllarında Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın mutlu olacağı, bir kısım yatırımlarımızın başlayıp biteceği bir kısım yatırımlarımıza başlayacağımız, belli noktalara getireceğimiz yıllar olacak diye düşünüyorum. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme