AK Parti İlçe Başkanı Avşaroğlu: İnsanlarımızın gönüllerine dokunuyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, parti çalışmaları hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Avşaroğlu, röportajında Dulkadiroğlu bölgesi sınırları içerisinde 41 bin üyeyi aştıklarını söyledi.

İlçelerinde 41 Bin üyeye ulaştıklarını söyleyen Başkan Avşaroğlu: “Dulkadiroğlu ilçesi olarak üye sayımız genel merkezimizin göstermiş olduğu hedefleri tutturmuş ve üstünde bir rakama ulaşmıştır. Şuanda 41 bin üye var. Şuamda da yine hedefin üstündeyiz.” dedi.

AK Parti İlçe Başkan Avşaroğlu: “Pandemi sürecinin etkilerini hissediyoruz ve görüyoruz. Ama diğer yandan da vatandaşlarımız şunu da söylüyor; yani yapılabilecekler yapılıyor. Allah reisimizin yokluğunu vermesin, eğer başımızda reisimiz olmasaydı bu hükümet olmasaydı, birçok ülkelerdeki yaşanan büyük sorunları ülkemizde de olabilirdi deniyor.” İfade etti.

“Çalışmalarımız büyük etki yapıyor”

Pandemi sürecinin ekonomiyi ciddi oranda etkilediğine dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı Avşaroğlu: “Çalışmalarımız kapsamında Doğukent bölgesini pilot seçtik. Bu bölge için hemen ekip kurduk, günlük 8 ekip çıkarttık. Her ekipte ana kademe Başkan Yardımcımız bulunmakta. Yaklaşık 10 gün program yaptık. İnsanlar kendilerine ulaşım anlamında çok memnun kaldı. Doğukent pilot bölgesindeki uygulamayla bunu abartısız söyleyeceğim, Kahramanmaraş’ta ayrı bir şey oluşturduk ve Türkiye’de de bu gündem oldu.

İl Koordinatörümüzde tek tek kapı çalan nadir İlçelerden biri olduğumuz söyledi. Bu bizim için çok gurur vericiydi. İlçe olarak da şöyle bir fayda gördük. Çarşı Pazar gezdik, bunu yanı sıra yine bakan ziyaretleri oldu. Kahramanmaraş’ımızda yani bütün ziyaretlere katıldık, bunun haricinde İlçe Başkanlığı olarak günlük en az 3-5 muhtar ziyaretleri yapıyoruz. Ziyaretlerde hem üye kaydı, hem mahalle başkanlarımızın sorunları gibi konuları da orada da çözmeye çalışıyoruz.

İlçemizde çok büyük sorunlarımız yok. Pandemi sürecinin etkilerini tabii ki hissediyoruz ve görüyoruz. Ama diğer yandan da vatandaşlarımız şunu da söylüyor, bizzat duyduğum için de gönül rahatlığıyla anlatabiliyorum. Yapılabilecekler yapılıyor. Allah reisimizin yokluğunu vermesin. Eğer başımızda reisimiz olmasaydı bu hükümet olmasaydı, birçok ülkelerde yaşanan büyük sorunlar ülkemizde de olabilirdi diyorlar. Vatandaş şunu diyor kısaca, “sıkıntım var, zor durumdayım ama hükümetime güveniyorum. Olabildiğince en iyi şekilde bu süreç yönetiliyor.” Tabi pandemiyi sadece ticaret olarak düşünmemek gerekiyor. Tüm dünyadaki ülkeler arasındaki büyük ticaretleri de etkiledi, dolayısıyla para akışlarını para geçişlerini etkiledi.” Dedi.

“Vatandaşlarımızın yanındayız”

Vatandaşların sorunlarına hakim olduklarını ve çözüm odaklı çalıştıklarını kaydeden Avşaroğlu: “Önümüzde bir Ramazan-i Şerif var pandemi süreciyle beraber mübarek ayları yaşıyoruz. İnşallah ramazanımız da mübarek olur. İnşallah birlik ve beraberliğe vesile olur. Biz ilçe teşkilatları olarak tabi ki bizim bölgenin biraz önceki anlattığımız işte özellikle askeri ücret altında gelir seviyesi vatandaşlarımız çok fazla ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız var. Bizler elimizden geldiğince insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme