AK Parti İlçe Başkanı Kara: CHP'li Ateş, haddini aşan bir açıklama yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Onikişubat İlçe Bakanı Mücahit Kara, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş'in açıklamasına sert tepki gösterdi. Kara, yaptığı açıklamada Ateş'in haddini aşan açıklama yaptığını söyledi.

Muhalefet dün yine bir gayri ahlaki duruma daha imza attı diyen AK Parti İlçe Başkanı Kara: “Daha önce tecavüzlerle adını sıkça duyduğumuz partinin genel başkanı dün Gazi Meclisimizin kürsüsünden gayri ahlaki bir el hareketi yaparak terbiyesiz ve edepsiz siyasetlerine bir yenisini daha eklemiştir. Üstüne üstlük yapmış oldukları bu terbiyesizlikten dolayı özür dileyecekleri yerde sözcüleri ve partilileri tarafından birde üste çıkmaya ve konuyu saptırmaya çalışmaktadırlar. Onlar özür dileyecekleri yerde konuyu saptırmaya çalışsalar da, yapılan bu ahlaksız el hareketinin ne manaya geldiği toplumumuzun tamamı tarafından anlaşılmıştır. 

Ateş, haddini aşan bir açıklama yaptı

İlgili partinin Onikişubat ilçe başkanı da genel başkanının yapmış olduğu bu ahlaksızlığı sözcülerinin de yaptığı gibi saptırmak ve örtbas etmek için adeta sapla samanı karıştırarak aklınca Mahir Ünal Bakanımıza cevap vermiş, haddini aşan bir açıklama yapmıştır. 

Kahramanmaraş’a 19 yılda saymakla bitiremeyeceğimiz dev eserler kazandırdık

19 yıldır Kahraman şehre yapmış olduğumuz hizmetler tüm hemşehrilerimizin nazarındadır. 19 yılda Kahramanmaraş’a Sayın Mahir Ünal Bakanımızın öncülüğünde AK kadrolar tarafından yaklaşık 60 Milyar (60 katrilyon) yatırım yapılmıştır.  19 yılda saymakla bitiremeyeceğimiz dev eserler bu güzel Şehrimize kazandırılmıştır. 

Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ın evladı ve gururumuzdur

Kahramanmaraş’ın evladı ve gururu olan Sayın Mahir Ünal Bakanımızın sadece bu şehir için değil, aziz ülkemiz içinde canla başla gece gündüz demeden çalıştığına şahidiz.  Sayın Mahir Ünal, ‘bir şehri ayağa kaldıran o şehrin evlatlarıdır’ sözünün yaşayan en güzel örneğidir.  

Sadece son 15 günde Sayın Mahir Ünal Bakanımız ve AK kadroların gayreti neticesinde Kahraman şehrimize 3 OSB, Aksu çayı arıtma tesisi, 1 stadyum ve 40 semt sahası gibi dev hizmetler projelendirilmiştir. 

CHP’li Ateş’in göz doktoruna gitmesini öneririz

Sayın İlçe başkanı Kahramanmaraş’ın her metrekaresinde AK kadroların bir eserini görmüyorsanız bir göz doktoruna gitmenizi tavsiye ederiz. Genel Başkanının ahlaksızlığını örtbas etmek için sapla samanı karıştırarak haddini aşan bir açıklama yapma Sayın başkan!  Sizden ve partinizden ahlaklı ve edepli bir siyaset elbette beklemiyoruz!

Algı oyunları ve manipülasyonlarla çamur siyaseti yapanları gayet iyi tanıyoruz

Sık sık tecavüzlerle anılan bir partiden ve mensuplarından da genel başkanlarının bu ahlaksızlığı karşısında ses çıkarmalarını elbette beklemiyoruz. Terörist demirtaş’ın miting çağrısı sonrası miting yapanlardan elbette hassasiyet beklemiyoruz. Şehit Bacısına küfredenlerle ittifak kuranlardan ve bu ahlaksız küfürbazı savunanlardan elbette ahlaklı bir duruş beklemiyoruz! Her fırsatta bu bayrağa ihaneti tescilli Kavala ve Demirtaş’a özgürlük isteyenlerden elbette bu milletin lehine olacak bir şey beklemiyoruz.

Algı oyunları ve manipülasyonlarla çamur siyaseti yapanları, vesayet odaklarıyla iş birliği içinde olanları, ahlaksızlıkları ile hiç gündemden düşmeyenleri milletimiz vicdan terazisinde gayet iyi tartmaktadır.

Hiçbir zaman milletimizin gönlüne giremeyen, tek başına iktidara gelemeyen bu zihniyet bu kirli geçmişinden ders çıkaracağı yerde maalesef her geçen gün yeni bir skandalla kamuoyunun karşısına çıkmaktadır. Böyle bir siyasi parti olduğu ve sık sık ahlaksızlıklarıyla anıldıkları için siyaset adına bizler utanmaktayız… 

Sayın İlçe Başkanı; tecavüzlerle anılan bir partimiz, ahlaksızlıklarıyla gündem olan bir genel başkanımız ve parti yöneticilerimiz olmadığı için bizler alnımız AK şekilde siyaset yapmaktayız! 

 ‘Bu ülkeye namussuz siyaseti getireceğim’ diyenlerle mücadele etmeye, daha çok üretime, daha çok yatırıma ve aziz milletimize layık olmaya ‘siyasetin tek limanı ahlaktır’ düsturuyla hareket etmeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme