AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları 'Kesişme İyi ki Varsın Eren' filminde buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Teşkilatları 2 binin üzerinde bir katılımla 'Kesişme İyi ki Varsın Eren' filmini izledi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, programla ilgili yaptığı açıklamada: “Sözlerime başlarken Şanlıurfa-Akçakale’de meydana gelen saldırı neticesinde şehadet şerbetini içen hemşerimiz Teğmen Murat Alyakut’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Terörü lanetlediğimizi, ülkemizin geleceğini bu şer odaklarına bırakmayacağımızı sizin aracılığınıza bir kere daha ifade etmek istiyorum. Gösterime girmesini büyük bir heyecanla beklediğimiz Kesişme: İyi ki varsın Eren filmini teşkilatlarımızla buluşturduk. Hafta sonu olması nedeniyle ciddi bir talep yoğunluğu oluştu. Katılım sağlayan il, ilçe, üniversite ve lise teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. 

Teşkilat mensuplarımızın siyasal, sosyal ve kültürel olarak gelişimlerini de son derece önemsiyoruz. Üniversiteli kardeşlerimize gezi, tiyatro, sinema alanlarında imkanlar sağladık, üniversite içerisinde teknoloji laboratuvarının kurulmasını gerçekleştirirken bir yandan mesleki gelişimlerini tamamlamaları için çeşitli kurs imkanları sağlıyoruz. Üniversitelerimizde kulüp ve toplulukların daha aktif olması için topluluk tanıtım günlerinin düzenlenmesine ve sponsorluk arayışlarına ön ayak olduk, daha fazlası için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Ayrıca üniversiteli kardeşlerimize final döneminde başarılar diliyorum unutmasınlar kütüphane önünde sıcak çorbaları kendilerini bekliyor olacak.” İfadelerine yer verdi. 
 

Bakmadan Geçme