AK Parti Milletvekili Sezal: Kapı kapı gezip, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, ziyaretler sonrası gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte Kahramanmaraş genelinde ziyaretlerine devam eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sezal, Büyükşehir Mahalle Muhtarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altuntel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Milletvekili Sezal’a AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Doğan, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve partililer eşlik etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Sezal: “Hem ilçelerimizde hem de merkezde ziyaretlerimiz devam ediyor. Her hafta 2 ya da 3 ilçemize gidiyor ve aralarda da sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geliyoruz. Öncelikle muhtarlarımızın mahallelerinde çözülmesi gereken sorunlarıyla ilgili çözümler üretiyoruz. İki aylık süre zarfında hem vatandaşlarımızın hem de muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda elimizden geldiği kadar çalışmaya devam edeceğiz. Birçok sorunu da anında çözüyoruz.

Hafta sonu inşallah Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’ımıza gelecek. Daha önce gençlik buluşmasında söz vermişti. Bu kapsamda hem il danışma meclisi toplantımızı gerçekleştireceğiz hem de Müftülük meydanında miting yapacağız. Akşamına da inşallah Maraş Kalesinde gençlik buluşması yapacağız ve Cumhurbaşkanımızı Kahramanmaraş’ta ağırlayacağız. 1 Ekim’e kadar da her milletvekilimiz her ilçemizi bir kere ziyaret edecek. Vatandaşlarımızla ve STK’larımızla ve muhtarlarımızla buluşacak.” İfadelerine yer verdi.

Aşı, pandemi ile mücadele etmemizin en doğru yolu

Aşılama ile ilgili vatandaşlara çağrıda bulunan Milletvekili Sezal: “Baktığınızda yoğun bakımlarda hastaneye yatanların yüzde 90’nı aşı olmayanlar. Yani 20 kişide 1 kişi aşılı 19 kişi aşısız. O yüzden aşı olma gayretinde olalım. Devletimiz zaten her türlü imkanı sağlıyor. Aşılanan vatandaş sayımızında hızla arttığını biliyoruz. Bundan imtina etmeyelim. Aşı karşıtı görüşlerinde geçersiz olduğunu, uzmanların aşı olmanın hastalığın seyrini olumlu etki sağladığını söylüyorlar. Doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza güvenelim, onların sözlerine itimat edelim. Ben vatandaşlarımızdan ayrı ayrı istirham ediyorum. Aşı olmaktan kaçınmasınlar, muhakkak aşılarını olsunlar. Bu toplumumuzun sağlığı için, iş yerlerinin kapanmaması için, okullarımızın açılması için tekrar genel kapanmaların gelmemesi için lütfen aşılarımızı olalım.” Dedi.


 

Bakmadan Geçme