Akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele koordinasyon toplantısı yapıldı

Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun başkanlığında gerçekleştirildi.

Malatya Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü tarafından 2021 yılında yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgilendirme sunumunun yapıldığı toplantı, dönem içerisinde yapılan denetim çalışmaları ve koordinasyon gerektiren konuların değerlendirilmesi ile sona erdi.
 
Kaçakçılıkla mücadelenin önemli bir husus olduğuna değinen Vali Coşkun, akaryakıt kaçakçılığı ile mücadelede gayretli çalışmalarından dolayı paydaş kurumlarımıza ve temsilcilerine teşekkür etti. 
 
Vali Coşkun’un başkanlığındaki toplantıya, Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Defterdarı Mehmet Çoban, Ticaret İl Müdürü Ahmet Uçar, Malatya Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdür Vekili Hüseyin Gülaydın, Kahramanmaraş Gümrük Müdürü Abdullah Kıtay, Kahramanmaraş Sanayi ve Teknoloji Müdür Vekili Ömer Kalkan ve ilgili personel katıldı.
 

Bakmadan Geçme