ASKON Genel Başkanı Aydın, SAÜFEST22'de öğrencilerle buluştu

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Sakarya Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu.

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, Sakarya Üniversitesi SAÜFEST22 etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘İş Dünyası’nda Zirveye Giden Yol’ başlıklı söyleşiye katıldı.

Söyleşide iş hayatına ilişkin tecrübe paylaşımlarında bulunan Başkan Aydın, girişimcilik destekleri, markalaşma, geleceğin meslekleri, yatırım ortamları gibi konularda öğrencilere rehberlik edecek konulara değindi.

Öğrencilere ülkeye hizmet çağrısı

Günümüz dünyasında global anlamda çok değişken süreçlerin yaşandığını belirten Başkan Aydın, küresel anlamda sıkıntıların en gelişmiş ülkelerde bile yaşandığına değinerek gençlerin bu yeni süreçlere kendilerini çok iyi yetiştirmeleri gerektiğine değindi. Ülkemizin potansiyel olarak çok güçlü zenginliklere sahip olduğunu belirten Başkan Aydın,  her daim hizmet noktasında önceliğiniz ülkeniz olsun, sebepler ve şartlar ne olursa olsun sizin daha iyi şartlarda yaşayabilmeniz için hayatlarını seve seve veren ecdadınızı unutmayın, onlara, vatanınıza borcunuzu ödeyebilmek için ülkenize hizmet etmeyi kesinlikle kendinize ödev edinin dedi.

Söyleşinin ardından öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Başkan Aydın, günün anısına gençlerle toplu fotoğraf çektir.

Başkan Aydın ayrıca söyleşi öncesi Sakarya Üniversitesi Rektörü Fatih Savaşan’ı ziyaret etti, söyleşi sonrasında da festival etkinlik alanında öğrenciler tarafından açılan stantları ziyaret ederek gençlerle sohbet etti.

Bakmadan Geçme