Banu Pakdil: 'İnandığım yolda yürümeye devam edeceğim'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, yayımladığı mesajında görevinden istifa ettiğini duyurdu. Pakdil: 'İnandığım yolda yürümeye devam edeceğim' dedi.

Pakdil, açıklamasında: “Genel merkezimizin ‘teşkilatlarda 1. Derece yakınlar aynı zamanda görev yapamaz.’ şartı nedeniyle partimizin 3. Olan ilçe kongresinde aday olmama kararı almış bulunmaktayım. 2014 yılından bu yana samimiyet ve gayretle çalışmalarımıza devam ettik. Bu bağlamda Onikişubat Kadın Kolları olarak memleketimiz için yaptığımız çalışmalarda omuz omuza yol yürüdüğüm, taş üstüne taş koymamızı sağlayan; değerli yönetim kurulu üyelerimize, Mahalle teşkilatlarımıza ve gönüllü kardeşlerime samimiyet ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Görevim süresince teşkilatımızda desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcı Yardımcımız Sayın Mahir Ünal'a, Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Özdemir, Sayım Celalettin Güvenç, Sayın İmran Kılıç, Sayın Mehmet Cihat Sezal ve Sayın Habibe Öçal’a önceki dönem birlikte çalıştığımız milletvekillerimiz ve başkanlarımıza, her zaman yanında olan kıymetli İl Başkanımız Fırat Görgel’e İl Kadın Kolları Başkanımız Gül Çitil Okur’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek’e, Onikişubat İlçe Başkanımız Mücahit Kara’ya İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Onikişubat teşkilatımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve basınımızın güzide temsilcilerine çok teşekkür ediyorum.

Davamız için ve vefam her daim zinde olacaktır. Kadın Kolları Başkanlığı görevim sonlanmış olsa da AK davamıza yine hep birlikte hizmet etmek için Onikişubat Belediyesi meclis üyesi olarak inandığım yolda yürümeye devam edeceğim. Görevi devralacak dava arkadaşıma şimdiden başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme