Başkan Aydın, 10 Ocak'ta yerel medya çalışanlarını ziyaret etti

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede yayın yapan Yayla Göksun Gazetesini ve Göksun FM Radyo'yu ziyaret etti.

Başkan Aydın, ilk olarak Yayla Göksun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zafer Ural ve Muhabir Adem Kişi ile bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutladı. Ural ve Kişi ile bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Aydın, daha sonra Zafer Ural ile birlikte Göksun FM Radyo imtiyaz sahibi Halil Boyraz’ı ziyaret etti. Boyraz’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün kutlayan Başkan Aydın, bir süre sohbet ettiği Boyraz’dan faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretlerinde, halkın doğru bilgilendirme noktasında gazetecilik mesleğinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Aydın: “Gazeteciler, halkımızın doğru bilgi alması ve doğru bilgilendirilmesi noktasında çok büyük bir görev ifa etmektedirler. Göksun’da bu görevi yapan kardeşlerimize başarılar diliyor, bugüne kadar yapmış oldukları ilkeli yayıncılık ve habercilik faaliyetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de inşallah halkımızı doğru bilgilendirme ve yönlendirme adına ilçemizdeki eksiklikler ve yapılması gerekenleri gündeme taşıma ve bize yol gösterici şekilde, bizimle birlikte hareket etmeleri noktasında gerekli gayreti hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum. Göksun’un geleceğine olumlu katkılarından dolayı bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum.” İfadelerin yer verdi.
 

Bakmadan Geçme