Başkan Aydın, Balkan güreş şampiyonlarını altınla ödüllendirdi

Yunanistan'da düzenlenen 15 Yaş Altı Balkan Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi başarı ile temsil ederek 1 altın, 1 gümüş madalya ile dönem milli güreşçiler, idareci ve antrenörleri ile birlikte Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'ı ziyaret etti.

Şampiyonada 48 kiloda Balkan Şampiyonu olan Bilal İnce ve 62 kiloda Balkan İkincisi olan Yılmaz Kalyoncu’yu altınla ödüllendiren Başkan Aydın, milli güreşçilere Türkiye’ye ve Göksun’a yaşattıkları bu gurur için teşekkür ederek bundan sonra yer alacakları müsabakalarda başarılar diledi.

Başkan Aydın, milli güreşçilerin yetişmesinde ve şampiyonalarda yer almalarında büyük emekleri olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Kıraç, Göksun Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Özden, Milli Takım Antrenörü Hamit Kırlar ve Göksun Anadolu İmam Lisesi Müdürü Battal Arslan ile bir süre sohbet etti.

Elde edilen başarılar için teşekkür eden Başkan Aydın, her alanda Göksun’u başarı ile temsil ederek ilçenin tanıtımına ve gelişime katkı sağlayan her proje ve sportif faaliyete bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceğini belirtti.

Yunanistan’da Ekim ayında düzenlenen ve Türkiye ile birlikte 10 balkan ülkesinin katıldığı şampiyonada, 20 Altın, 5 Gümüş, 5 Bronz olmak üzere toplam 30 Madalya kazanan milli güreşçiler takım halinde Balkan Şampiyonu olmuşlardı.
 

Bakmadan Geçme