Başkan Aygün: 'Kendi başarı hikâyemizi yazacağız'

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Fatih Aygün, Bölgesel 3T ( Tanı, Tanıştır, Ticaret yap) toplantısında yaptığı konuşmasında, genç iş adamlarına büyük görevler düştüğünü söyledi.

Başkan Aygün: “Bizim hedefimiz kendi girişimciliğimizi göstermek, ticaretimizi artırmak ve çizmiş olduğumuz gelecek planlamasıyla siyasi, ekonomik ve kültürel anlamda katma değer üreterek kendi başarı hikâyemizi yazmaktır” dedi.

 

 

“Genç İş Adamlarına büyük görev düşüyor”

 

İstanbul’da düzenlenen programda yapmış olduğu konuşmasıyla genç iş adamlara seslenen Başkan Aygün, “Dünyada ve ülkemizde yaşanan değişimleri, dönüşümleri hepimizin çok yakından takip etmesi, algılaması ve ona göre stratejilerini belirlemesi gerekmektedir. Ekonomik, sosyolojik ya da politik gelişmeleri yakinen takip edip bu yeniliklere uyum sağlamak adına biz Genç İş Adamlarına büyük görevler düşmektedir. Derneğimiz “Yüksek Ahlak, Yüksek Teknoloji” düsturuyla hareket eden, Türkiye'nin ve dünyanın sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik alanlarda kalkınmasını sağlayan, gençlere önem veren, geleceğin MÜSİAD’lı iş adamlarını yetiştirerek yekvücut bir şekilde atiye yürüyen güzide bir kurumdur. Mevcudiyetini sadece ticari başarısıyla değil, dürüstlük ve adil rekabetle birlikte değerlendiren, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan iş insanlarının bir araya gelmelerinde, birlikte ülkesine yararlı hizmetlerde bulunmasında, yenilikçi, etkili, katma değerli sınai-ticari oluşumların ortaya çıkmasında etken ve birleştirici bir rol üstlenmektedir” diye konuştu.

 

 

“Doğrunun, faydalı olanın, adil olanın…”

 

Genç MÜSİAD olarak doğrunun, faydalı olanın, adil olanın ve Hakkın hakimiyeti için var güçleriyle çalışacaklarını kaydeden Fatih Aygün şunları söyledi: “Kahramanmaraş Genç MÜSİAD Kurulduğu günden bu yana büyümeye devam eden, kendini geliştiren ve sürekli ileriyi gösteren bir yol haritası üzerinde aktif çalışmaları ile etkin bir sivil toplum örgütü olarak Kahramanmaraş ve ülke gündeminde belirleyici bir yerdedir. Kahramanmaraş Genç MÜSİAD’dan olarak; görev süremiz boyunca hepimizin takip buyuracağı gibi; Hakkın ve hukukun, barışın ve güvenin, adaletin ve refahın sağlanması adına; doğrunun, faydalı olanın, adil olanın ve Hakkın hakimiyeti için var gücümüzle çalışacağız.  Yüksek ahlaklı, köklerini maziden koparmamış, kültürüne sımsıkı sahip çıkan, ticaret bilinciyle yetişen yeni nesillerin ortaya çıkması adına “Emr-i bil ma’ruf, nehy-i anil münker” (iyiliği emretme, kötülükten sakındırma) ilkesinin rehberliğinde iman-amel bütünlüğünde bize yüklenen bu mesuliyet ve misyonla yolumuza devam edeceğiz.”

Bakmadan Geçme