Başkan Çabukel: 'İYİ Parti kurumsal bir parti oldu'

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Avukat Ahmet Çabukel, İYİ partinin kuruluşunun 3. Yıl dönümüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Çabukel, 'İyi partimizin kuruluşunun 3. Yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Partimizin muhalefete güç kattığını düşünüyorum. Çünkü Türkiye'nin sorunları daha fazla konuşulmaya başlandı.' Dedi.

İyi partinin 3. Yılının sonunda ciddi anlamda kurumsallaştığına dikkat çeken Çabukel, “Bizler her zaman sahadayız. Her zaman çalışıyoruz. Bizler demokrasiyi içselleştirmeye çalıştık. İlk 3 yıl içerisindeki en büyük vurgu buydu. Hem il hem ilçe başkanlıkları olsun en az 2 adaylı yarışlar oldu. Bu demokrasi adına güzel bir şeydir. Bizlerin demokrasiyi her zaman geliştirmemiz gerekiyor. Bizler bütün sorulara ve sorunlara cevap vermeye çalışıyoruz. İyi kadrolar ülkeyi yönetmeye talip. İyi parti 3. Yılını doldurdu ve artık kurumsallaşmaya geçti. Artık bundan sonra kurumsal bir iyi parti var. Artık ağırlığını daha fazla hissettirecek bir iyi parti var. Artık şehrimizde muhalefet bir araya getirebiliyor. Amacımız herkesle iyi diyalog geliştirip şehrimizi birlikte yönetmek.”diye konuştu. 

“Karabağ Türk toprağıdır”

Azerbaycan- Ermenistan savaşına da değinen Ahmet Çabukel şu ifadelere yer verdi: “Azerbaycan Türk’tür, Karabağ Türk toprağıdır. Bizler her zaman Azerbaycan’ın yanındayız. İnşallah Karabağ’ı en kısa sürede tekrardan Türk toprağı haline getirirler.” 

“Terör örgütlerini lanetliyoruz”

Geçtiğimi günlerde Hatay’da yaşanan terör olayına dikkat çeken iyi partili Çabukel, “Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir patlama meydana geldi. Oradaki güvenlik güçlerimize geçmiş olsun diyorum. İstihbaratımızın ne kadar iyi çalıştığını bir kez daha gördük. Çok şükür can kaybı olmandan bu olay durdurabildi.  Biz Tüm terör örgütlerini lanetliyoruz.” Dedi.

“Bu programa tüm halkımız davetli”

Vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutlayan iyi parti il başkanı avukat Ahmet Çabukel şunları söyledi: “29 Ekim Perşembe günü saat 18.00’da parti il binamız önünde cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yıl dönümü dolayısıyla, yazar Erdal Sarızeybek “Cumhuriyetten günümüze Türkiye” konulu bir söyleşi gerçekleştirilecek. Bu programa tüm halkımızı davet ediyorum.”

Bakmadan Geçme