Başkan Çınar'dan Fransa ürünlerini boykot çağrısı

Hak-İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet-İş Şube Başkanı Ömer Çınar, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam karşıtı açıklamalarına tepki göstererek boykot çağrısı yaptı.

Başkan Çınar açıklamasında: “Her fırsatta İslam’a ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’e saldıran batılılara karşı dik duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz. Bu konuda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyor ve yanında duruyoruz. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla bizler de Fransız mallarını kullanmayacağız. Birçok İslam coğrafyasında yankı bulan bu çağrıya milletimizin de istisnasız uymasını tavsiye ediyorum. 

Tarihleri katliamlarla ve zulümlerle dolu olan bir devletin yöneticilerinin dinimize ve inancımıza saldırmalarına müsaade etmeyeceğiz. Hak-İş Konfederasyonu olarak bizlerde İslam’a dil uzatan kim olursa olsun karşısında duracağız. Bu kapsamda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam karşıtı açıklamalarından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın boykot çağrısına destek veriyoruz.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme