Başkan Çınar'dan toplu iş sözleşmesi sonrası ilk açıklama

Kahramanmaraş Akbel A.Ş. ile Hizmet-iş Sendikası Kahramanmaraş Şubesi arasında devam eden yoğun müzakere ve görüşmeler sonucunda toplu iş sözleşme anlaşmayla sonuçlandı.

Hak-İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ömer Çınar, imzalanan anlaşmayla ilgili yaptığı açıklamada: “Kahramanmaraş AKBEL AŞ  ile Hizmet-iş Sendikamız arasında  devam eden yoğun müzakere ve görüşmelerimiz sonucunda toplu iş sözleşmemiz anlaşmayla sonuçlanmıştır. Geniş kapsamlı bilgilendirmeler Şubemizde ve düzenlenecek işyeri toplantılarında duyurulacaktır. Öncelikle bu mücadelede en ön saflarda bizimle birlikte yürüyen siz değerli temsilci ve üye olan tüm emekçi kardeşlerimize teşekkür ederiz. 

Verdiğiniz destek, sendikamızın gücü ve deneyimiyle mevcut haklarımızı iyileştirmek ve yeni haklarımızı elde etmek için mücadeleye birlikte devam edeceğiz. Sözleşme metinlerinin düzenlemesi ve imzalanması akabinde tüm işçilerimize dağıtılacaktır. 

Bu süreçte emeği geçen Genel Başkanımız Mahmut Arslan'a, Genel Başkan vekilimiz Av. Hüseyin Öz'e, Başkan Yardımcımız Halil Özdemir'e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'e, tüm teşkilatımıza ve siz kıymetli temsilcilerimize, her bir işçi kardeşimize çok teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.


 

Bakmadan Geçme