Başkan Çınar: 'İşçilerimizin emanetlerine sahip çıkıyoruz'

Hak-İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ömer Çınar, 2019 yılında iş kazasında hayatını kaybeden işçi Ali Yadigar Avcı'nın emanetlerini ziyaret ederek sahip çıktı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde ikamet eden işçi Ali Yadigar Avcı'nın ailesini evlerinde ziyaret eden Başkan Çınar, aile ile bir süre sohbet etti.

Başkan Çınar, işçi Avcı'nın ailesi ile bir süre sohbet ederek ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı. Başkan Çınar, iş kazası sonrası Avcı’nın ailesine Hizmet-İş Sendikası tarafından 50 bin TL’lik ferdi kaza sigortası yardımı yapıldığını söyledi.

Başkan Çınar konuşmasında: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Pazarcık şube Müdürlüğünde çalışırken iş kazası sonucu hayatını kaybeden merhum üyemiz Ali Yadigar Avcı'nın acılı ailesine 50 bin TL’lik ferdi kaza sigortası yardımı yapıldı.

Sendikamızın sosyal sorumluluk projesi olan ferdi kaza sigortası, merhum üyemizin ailesine teslim ettik. İnşallah bir daha böyle bir iş kazazı yaşamayız. İşçi kardeşimizin kederli ailesine Allah’tan sabır, sağlık ve afiyet diliyoruz.

Bizler her zaman olduğu gibi işçimizin ve ailelerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme