Başkan Göngör: Esnafımızla, hemşehrilerimizle biriz beraberiz

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Hayrettin Güngör, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte ve beraberindekiler Büğlek Caddesi'nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Büğlek Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Başkan Güngör, “Esnafımızla, hemşehrilerimizle bir aradayız. Talep ve önerileri dinleyerek çalışmalarımıza bu doğrultuda yön veriyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu ilçesi Dergah Camii’nde kıldığı Cuma Namazı sonrasında Büğlek Caddesi esnaflarını ziyaret ederek hasbihal etti. Bayazıtlı ve Ballıca Mahalleleri arasında kalan ve Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ulaşım sağlayan Büğlek Caddesi’nde esnaflarla bir araya gelen Başkan Güngör, çalışmalarla ilgili son bilgileri de paylaştı.

Büğlek Caddesi ziyareti

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte ve Meclis üyeleri ile birlikte Büğlek Caddesi’ndeki esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Güngör; “Esnaflarımızla, hemşerilerimizle bir aradayız. Bugün de Yedikuyular bölgemize ulaşım sağlayan Büğlek Caddesi’nde esnaflarımızı ziyaret ederek vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Şehrimizin geleceği adına istişareye önem veriyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinleyerek, plan ve projelerimize o doğrultuda yön veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yanındayız. Tüm hemşehrilerimize sağlıklı ve bereketli günler diliyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme