Başkan Kara: 'Kapımız herkese açık'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, 3. Olağan ilçe kongresi öncesi adaylığını açıkladı.

Onikişubat İlçesinin kongresi 12 Eylül Cumartesi günü Batıpark Spor Salonu içerisindeki Güreş sahasında düzenlenecek. 

“Elimden gelen gayreti gösteriyorum”

Adaylık açıklama programı öncesi konuşan Başkan Kara, “Onikişubat Kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ile başlayan daha sonrasında İlçe Başkan Yardımcılığı, İlçe Sekreterliği, daha sonra il başkan yardımcılığı, tanıtım, medya başkanlığı süreciyle devam eden 15 Şubat 2019’dan bu yana da genel merkezimiz tarafından ilçe başkanı olarak atanmamız münasebetiyle o günden bugüne elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” dedi.

“Kapımız herkes açık”

Kongre süreci hakkında da konuşan Mücahit Kara şunları söyledi: “Göksun ilçemizle başlayan kongre süreci, Dulkadiroğlu’yla daha sonra Çağlayancerit, Pazarcık sonrasında 5’nci kongremiz olan Onikişubat İlçemizin kongresini 12 Eylül Cumartesi günü Batıpark Spor Salonu içerisindeki Güreş sahasında gerçekleştireceğiz. Pandemi sürecinden kaynaklı kongrelerimiz içinde bir takım kısıtlamalar söz konusu. Pandemi sürecine ilişkin maskemizden, mesafemizden, temizliğimizden, davetli kişilerden bir problem yaşanmaması için genel merkezimizin bir talimatı oldu. Bizde bu talimatlar çerçevesinde delegelerimizi davet edeceğiz. Onikişubat İlçesi olarak atandığımız günden bugüne yerel seçim çalışmaları, teşkilat çalışmaları, kırsalda yaşlı ziyaretlerimiz oldu. Bunun haricinde hafta içi her gün belirli saatler dışında ilçe başkanlığımızın kapısı gelen arkadaşlarıma her zaman açık. Bundan sonraki süreçte de inşallah 30 asil 15 yedek üyemizle devam edeceğiz.”

    

Bakmadan Geçme