Başkan Kılıç: 'Onikişubat'ta 1500 üyeye ulaştık'

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Doğan Murat Kılıç, AK Parti'yi Z kuşağının bitireceğini öne sürdü.

Gündeme ilişkin haber sitemize konuşan Başkan Kılıç, yine dikkat çeken çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Kılıç, “Biz 2002 ve sonra doğan kişilerin artık AK Parti iktidarını bitireceğini düşünüyoruz. Gerçekten gençler yenilik ve farklılık istiyor.” dedi.

“Korku duvarlarını yıktık”

İyi partinin korku duvarlarını yıktığına dikkat çeken Başkan Kılıç, “630 üye ile yapılan ilçe kongrede yeniden Başkan seçilmiştim. Şuanda bu rakam 1500 oldu. Bu hem bizim çabamızla hem bizlere var olan taleplerle oluyor. Önümüzdeki kısa sürede hedefimiz 3 bin üyeye ulaşmak olacak. Biz üye çalışmasını hızlandırdığımız için iktidar partisinin de üye çalışmasını hızlandırdığını gördük. Partimize gerçekten büyük bir teveccüh var. İyi partinin artık korku duvarlarını kırdığını görüyoruz. Artık insanlarımız gönül rahatlığıyla partimize gelip üye olabilmekteler. Üye olan kişiler arasında da genç sayımız bir hayli fazladır.” diye konuştu.

“Esnaf ziyaretleri verimli geçiyor”

Yapmış olduğu esnaf ziyaretleri de değinen İyi Partili Kılıç şunları söyledi: “Esnaf ziyaretlerinde halkın sorununu birebir görmüş oluyoruz. Biz yapacaklarımız için milletimize söz veriyoruz. Milletin meclisinde milletin sesine yer veriyoruz. Bunu genel başkanımız iyi bir şekilde yapıyor. Onun esnaf ziyaretleri de verimli oluyor. Bizlerin iktidar gücü olmasa da insanların bir takım sıkıntılarını paylaşarak azaltma gayesi içerisindeyiz. Bizlerin esnaflarla sürekli iç içe olmamızdan dolayı onlar çok memnunlar, bizim ne kadar samimi ve içten olduğumuzu görüyorlar. Bizlerin vatan millet sevdalısı kişiler olduğumuzu görüyorlar. Bu hafta iki farklı günde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. Ulu cami esnafını ziyaret ettik, onların sorun ve şikayetlerini dinledik. Aynı zamanda dönüklü mahallesinde son bir ay içerisinde üye yapmış olduğumuz kişilere rozetlerini taktık. Hacı Mustafa çiftliği mahallesinde esnaflarımızı ziyaret ettik. Onlar bu ziyaretler için çok teşekkür ettiler. Genel başkanımız ülkeyi il il geziyor bizlerde onun izinde devam ediyoruz.” 

 “Ben erken seçimin olacağını düşünmüyorum”  

Olası bir erken seçimin uzak olduğunu savunan İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı avukat Doğan Murat Kılıç bunun gerekçelerini şöyle sırladı: “Bizler olası bir seçime teşkilatlarımızla birlikte hazırız. Bizler her ilçemizde teşkilatlanmış bulunmaktayız. MHP’nin yüzde 5 bandına düştüğünü biliyoruz. Bizlerin yüzde 15 bantlarına çıktığını biliyoruz. Ak Parti’nin oylarının yüzde 5 puan düştüğünün farkındayız. Ben erken seçimin olacağını düşünmüyorum.  Ben Ak Parti il teşkilatında kalifiye kişilere yer verilmediğin düşünüyorum. Maalesef Ak Partide biat sistemi var. O yüzden Fırat Görgel gibi bir ismin il başkan adayı olarak gösterilmesine şaşırdım. Çünkü Fırat Bey gerçekten kaliteli bir isim, onun iyi işlere imza atacağını düşünüyorum. Bizim tek amacımız var, oda şehrimize hizmet etmek. Fırat beyin il başkanı olması bizim daha çok çalışmamızı gerektirecek ve böylece şehrimiz kazanacaktır.” 
 

Bakmadan Geçme