Başkan Mahçiçek, MHP teşkilatlarına EXPO 2023'ü tanıttı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, EXPO 2023'ün şehre tanıtım faaliyetleri kapsamında bugün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il ve ilçe teşkilatını EXPO 2023 Rekreasyon Alanda ağırladı.

Programa AK Parti Onikişubat Başkanı Mücahit Kara, MHP İl Başkanı Ertuğul Doğan ve teşkilat mensupları katıldı. 

Programda konuşan Başkan Mahçiçek: “EXPO 2023 projemizi yakından tanımanızı, bizzat şahit olmanızı istediğimiz için bu programı bugün turkuaz rengiyle şehrimize ayrı bir silüet katacak olan Kristal Lagünümüzün yanında gerçekleştiriyoruz. Gördüğünüz üzere 69 bin m² büyüklüğünde kristal lagünümüze yaklaşık 1 ay önce su vermeye başladık. Dolumu tamamlanmak üzere. Henüz arıtması yapılmadan bile turkuaz rengi ile gerçekten muhteşem bir güzelliğe sahip.

Expo’lar yapıldıkları şehre marka değerinin yanı sıra şehrin ekonomisine, tanıtımına, turizmine ve ticaretine de katma değer kazandırmaktadırlar. Dünyada olimpiyatlar ve fifadan sonra üçüncü en büyük fuar olan EXPO 2023 şehrimizin tanıtım ve reklamı için bir milat olacak.

Burası 6 ay sürecek bir fuar olmasına rağmen sadece fuar zamanı değil yılın 365 günü bir yaşam alanı haline gelsin diye bir birçok konsept ekledik alanımıza. Konferans ve kongre merkezi, düğün ve nikah salonları, müze, kelebek ve uğur böceği bahçesi, arasta çarşısı, kafeler, cami gibi vatandaşımıza hizmet edecek yaşam alanlarıyla donattık.

Proje hepimizin projesi. Hep birlikte destek verdiğimizde şehrimizin adını tüm dünya milletleri duyacak. Bu Kahramanmaraş için inanılmaz derecede bir reklam ve tanıtım atağı demektir. Hepinize teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kahvaltı programı ardından EXPO alanı, kıyı seti ve yapılacak su tutucu sedde aksı hakkında bilgi veren Başkan Mahçiçek ile çekilen hatıra fotoğrafları sonrası program noktalandı.
 

Bakmadan Geçme