Başkan Mahçiçek, temizlik personeline erzak paketi dağıttı

Onikişubat Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında Çevre Koruma Müdürlüğü'nde görevli saha personeline erzak paketi yardımı yaptı.

Eski Hizmet Binası Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü önünde yapılan dağıtımda personeliyle bir araya gelen Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: “Ramazan ayına sayılı günler kala siz değerli mesai arkadaşlarımla buluşalım, Belediyemizin imkânlarıyla her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan öncesi gıda paketlerimizi saha personelimize teslim edelim, paylaşalım istedik. Belediyemiz sizlerin daha iyi şartlarda çalışması için sendikayla sözleşme imzaladık.  Çalışma şartlarınızı iyileştirme gayreti içerisindeyiz.

Benim her zaman söylediğim bir şey var. Birinci derece mesai arkadaşlarım temizlik personeli arkadaşlarımdır. Sizlerin yaptığı iş, ibadet olarak telakki edilmelidir. Kıymetli mesai arkadaşlarım, sizden ricam çocuklarınızı okutmanızdır. Bu devlet okuyan çocuklarımıza her türlü desteği vermektedir. Okusunlar ve bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olsunlar.  Bu ülke bizim, bu memleket bizim. Gayretli olalım, işimize sahip çıkalım. İyi niyetle ve ibadet aşkıyla çalışırsak bereketimiz artacaktır. Maske, mesafe ve temizliğe dikkat etme hususlarından taviz vermeyelim. 

Başımızda dünya ile mücadele eden bir lider var. Bir zamanlar borç bulamazken bugün 150 ülkeye sağlık yardımı yapan bir ülkeyiz. Kendini süper güç diye tanımlayan Amerika’ya bile sağlık yardımı gönderdik. Gayret edeceğiz, bu ülkenin birliğine ve bütünlüğüne fayda sağlayacağız. Çocuklarımızı da okutup bu ülkeye faydalı bireyler haline getireceğiz. Bizler de sizlerin yanında olacağız. 

Birlik ve bütünlük içinde, böyle güzel günlerde tekrar bir araya gelmeyi Cenab-ı Hak nasip etsin. Hepinize hayırlı bir Ramazan geçirmenizi temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Sözlerinin ardından gıda yardım paketlerini kendi elleriyle dağıtan Başkan Mahçiçek, tek tek her personelle ilgilenerek hallerini ve hatırlarını sordu.

Sosyal yardımda öncü olan Onikişubat Belediyesi, daha önce yapılmayanı yaparak üniversiteye girecek öğrencilerin sınav harç ücretini yatırmıştı. Geçtiğimiz günlerde berber çırak ve kalfalarına çıkardığı kuaför kart ile nakdi destek sağlamıştı. Her fırsatta sosyal belediyecilikte bir adım öne çıkan Onikişubat Belediyesi her kesimden vatandaşına ulaşmaya çalışıyor.

Yapılan bu erzak yardımıyla da zor koşullarda çalışan saha temizlik personelinin gönüllerini fetheden Başkan Mahçiçek, temizlik personeline yaptıkları hizmetten dolayı hassaten teşekkür etti. 
 

Bakmadan Geçme