Başkan Okumuş: Genç Dostu Türkoğlu Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanındayız

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, sosyal belediyecilik alanında da gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Türkoğlu'ndan gençler önce TEKNOFEST 2021'i sonra Çanakkale'yi gezecek.

İlçeye kazandırdığı dev projelerin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik alanında da güzel projelere imza atan Başkan Okumuş, her ay düzenlendiği gezi turlarıyla gençlere tarih ve kültür yolculuğu yaptırıyor.

Sosyal belediyecilik alanında geliştirdiği Tarih ve Kültür yolculuğuna çıkacak gençler, Türkoğlu Belediyesi hizmet binası önünde bir araya gelerek Başkan Okumuş’a teşekkür etti. Gençler tarafından hazırlanan pankartlarda; Teknofest, İstanbul ve Çanakkale gezisi sponsorluğundan dolayı Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a çok teşekkür ederiz yazdırdılar.

Belediye Başkanı Okumuş ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Sosyal belediyecilik anlayışıyla öğrencilerimize yönelik tarihi ve kültürel gezi turlarımız devam ediyor.

Her ay olduğu gibi bu ayda gençlerimizi ilk olarak İstanbul'da düzenlenen geleceğin bilim yıldızları Milli Teknoloji Hamlesi olan TEKNOFEST2021'e sonrasında ise ecdadımızın büyük zaferler kazandığı Çanakkale'ye uğurladık.

Genç Dostu Türkoğlu Belediyesi olarak, gençlerimizi her alanda başarı merdivenlerini emin adımlarla tırmanmaları için destek vermeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme