Başkan Özsoy'dan esnaf ve sanatkârlara çağrı

Kahramanmaraş Bakkallar, Bayiler ve Şekerciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda üyelerine seslenerek, şikâyetlerini devletin resmi mercilerine yapmalarını istedi.

Bakkallar, Bayiler ve Şekerciler Odasının esnafın işini kolaylaştırmak olduğunun altını çizen Başkan Özsoy, cezai işlemleri odanın yapmadığını söyledi.

Kaçakçılık ve yüz kızartıcı suçlara oda olarak ta müsaade etmediklerini söyleyen Başkan Özsoy, bunlar dışında kalan hiçbir esnafın ceza yemesine gönlünün razı olmadığını söyledi.

Başkan Özsoy paylaşımında: “Değerli üyelerimiz şikâyetten dolayı bizi aramayın. Şunlar açmış, filanlar kapatmıyor. Bugün birçok esnafımız ceza yedi. Hiç bir esnaf ve sanatkârımızın ceza yemesine gönlüm razı gelmez ve odamızda razı olmaz. Kim olursa olsun yazık, herkes ekmek ve rızkının peşinde. Kaçakçılık, yüz kızartıcı suçlar hariç şikâyetlerinizi bize değil bakanlığımızın alo 199, polis 155, jandarma 156, 175, 174, 153 nolu telefonlara şikâyetlerinizi bildiriniz. Odamız ceza yazma yeri değil. Esnaf ve sanatkârının işini kolaylaştırma yeridir.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme