Başkan Sarıaltun: 'Yorum meraklıları biraz daha insaflı olsunlar'

Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yapılan hizmetlerde oluşan aksaklıklardan dolayı anlamsız eleştiride bulunanları ve yorum yapanları biraz daha sabırlı olmaya davet etti.

Kıt imkânlarla birçok projeyi hayata geçiren ve birçoğunda da sona geldiklerini belirten Başkan Sarıaltun, paylaşımında: “Kıymetli hemşehrilerim ilçemizde yapılan altyapı çalışmalarından dolayı çevremizde olumsuz bir durum olduğu muhakkak, bundan dolayı özrümüzü yeniliyoruz. Şu da var ki, ben bu şirket ve ilgili müdürlüklerle gereken mücadeleyi bu konuda veriyorum. Dört günlük sokağa çıkma yasağı tuzu biberi oldu. Özellikle araç kullanırken biraz daha dikkatli olalım, kısa bir sürede rahatlayacağız. 

Özellikle yapıcı (olumsuzluğu görüp hatırlatanlar) yorumlarda bulunan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum, öyle yorum meraklıları da var ki doğrusu şaşıyorum. O arkadaşlardan ricam, biraz daha insaflı olmalarıdır. Pazartesine kadar sabredelim. Yeni yıla güzel duygularla girelim. Tüm hemşehrilerimi en derin saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme