Başkan Sarılatun: Aksi takdirde vefasızlık yapmış oluruz

Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, bazı sosyal medya hesaplarından yapılan yorumların kırıcı olduğunu belirterek 'Hangi düşüncede olursak olalım, bu yaklaşımı takdir etmeliyiz. Aksi takdirde vefasızlık yapmış oluruz. Toplum olarak biz, hizmet alımına odaklanmamız gerekir. Eskiden şöyle olmuş, böyle olmuşsa olmuş hiç önemli değil' dedi.

Başkan Sarıaltun, açıklamasında: “Bugünlerde sosyal medyada ki hizmetlerle ilgili paylaşımlara yapılan yorumlara baktığımda övgüler ve yergiler yapılırken isabetsiz ve kırıcı boyutlara varabilen yorumlara rastlıyorum. Çoğu zaman aşırı beklentilere girildiği gibi, teşekküre değer hizmetleri de görmüyor gibi olup birbiriniz arasında hoş olmayan diyaloglar oluyor. Bu arada birbirimizi kırmakla kalmayıp, hizmet ve yatırım için uğraşan başta siyasilerimizi kırıyor ve karamsarlığa sürüklüyor.

İlçemizin geldiği seviye hafife alınmamalıdır. Gördüm ki şuan da siyasilerimizin çapası ve pozitif bir yaklaşımı vardır. Ülkemizin ve ilimizin kıt imkanları karşısında hizmet akışı olumlu gidiyor. Hangi düşüncede olursak olalım, bu yaklaşımı takdir etmeliyiz. Aksi takdirde vefasızlık yapmış oluruz. Toplum olarak biz, hizmet alımına odaklanmamız gerekir. Eskiden şöyle olmuş, böyle olmuşsa olmuş hiç önemli değil.

Belediyemiz beytül malı olmamalıdır.  Onu hakkıyla yöneten, kör kuruşunu isabetli harcayan tüm yönetimlerden Allah razı olsun. Her yönetim imkanları doğrultusunda çalışmıştır. Biz vitesi daha da yükseltmeliyiz. Hizmet talepleri yapılırken önceliklere dikkat edip biraz sabırlı olmamız gerekiyor.  Ben bu konuda çok memnunum Allah halkımızdan razı olsun.

Hangi düşünceden olursak olalım herkes birinci sınıf olup, belediye hizmetlerinden eşit şekilde faydalanacaktır. Bu birlikteliğimiz karşısında siyasilerimiz, hizmet aktarımında daha etkili olacaktır.   Ayrıca onlarda mutlu olacaktır. Halkımızdan isteğim sosyal medyada ki kırıcı olmaması, teşvik edici olması gerekmektedir. Buda siyasilerin çapasını daha da güçlendirecektir.

Bilgi kargaşasına meydan vermemek için ben sizleri 2021 yılı hizmet ve yatırımları özet olarak paylaşayım.

Ceviz İşletme tesisi, Kapalı Spor Kompleksi, İki adet sentetik çim halı saha, 150 konutluk TOKİ, Hükümet Binası, ilçe merkezinin tamamına Doğalgazın erişimi, 5 adet okul inşaatı, Zorkun Gölet’i sulama ikmali projesi, İstiklal ve Bozlar Mahalleleri arası karayolu projesi, DOĞAKA’dan alacağımız seyir terası, Kent Meydanı projesi, Aksu Gözü içme suyu ve çevre düzenlemesi projesi.

Bahsedilen hizmet ve yatırımların yanında Büyükşehir Belediyemizin İlçemize vermiş olduğu hizmetler takdire değerdir. Sayın Hayrettin Güngör Bey başından beri İlçemize pozitif bir yaklaşımı olmuştur. Kendilerine halkım adına minnettarlığımı sunuyorum. Ayrıca İlçemiz için çaba sarfeden tüm vekillerimize en içten saygılarımı sunuyorum. Sayın Vekillerimiz bu hizmetlerin takibini yaptığı sürece siz değerli halkımız onun siyasi karşılığını vereceğinizden hiç kuşkum yoktur. Bir takım yanlış duyumlarla hizmet için çaba sarfeden sayın Vekillerimize kırıcı yorumlar yapmayalım.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme