Bir kask bir hayat projesi Kahramanmaraş'ta uygulandı

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce yürütülen 'Bir Kask Bir Hayat Projesi' kapsamında vatandaşlara karşı farkındalık oluşturulmasını sağlamak amacıyla gönderilen motosiklet kaskı ve önlük hediye edildi.

Andırın İlçe Emniyet Amirliği Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda,  ilçe merkezi genelinde özellikle iş yerlerinde çalışan bayan görevliler ağırlıkta olmak koşulu ile iş yerlerine ziyaretlerde bulunularak vatandaşlara önlük hediye edildi. 

Önlüklerin üzerinde bulunan görsel ile vatandaşların ilgisi arasında bir bağ kurularak farkındalığın amacına ulaşması sağlandı.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada: “Ayrıca A2 sürücü belgesi sahibi, motosikletlerinin zorunlu mali sigortalarını ve muayenelerini düzenli olarak yaptıran vatandaşlarımızı motive etmek ve bu sebeple diğer vatandaşlarımız arasında da olumlu örnek teşkil etmesini sağlamak amacıyla motosiklet kaskları vatandaşlarımıza hediye edilmiştir.” Denildi.
 

Bakmadan Geçme