Çağlayancerit, Ankara'ya çıkarma yaptı

Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun öncülüğündeki heyet Ankara'ya çıkarma yaptı.

Belediye Başkanı Sarıaltun’a AK Parti Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Berk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zahide Bulur ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Çağlayancerit – Dulkadiroğlu için ilk olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını ziyaret eden heyete İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç eşlik etti.

Ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Başkan Sarıaltun: “Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'nu ve Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nu İçişleri Komisyon Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç, İlçe Başkanımız, Kadın kolları başkanımız ve Yönetim kurulu üyemiz ile birlikte makamlarında ziyaret ederek, Meşhur Çağlayancerit cevizimizden ikramda bulunduk.

Çağlayancerit -Dulkadiroğlu yolumuzun yapılması hususunda talebimizi arz ettik. 2021 Şubat ayında ihale aşamasına ulaştıracaklarını söyleyerek bizleri ziyadesiyle mutlu ettiler.

Bizlere göstermiş olduğu naif inceliklerinden dolayı ilçemiz ve şahsım adına Sayın Bakanımıza ve Genel Müdürümüze teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.” İfadelerini kullandı.

Milletvekillerine ziyaret

Başka Sarıaltun öncülüğündeki heyet daha sonra, AK Parti Kahramanmaraş Milletlileri Mehmet Cihat Sezal’ı, Habibe Öçal’ı, İmran Kılıç’ı, Av. Ahmet Özdemir’i ve MHP Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan’ı makamında ziyaret ederek Çağlayancerit’in sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi.

Bakan Soylu’ya Çağlayancerit cevizi tanıtıldı

Heyet, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek Çağlayancerit Cevizi ikram etti. Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Sarıaltun: “Bakanımızı makamında ziyaret ederek, Meşhur Çağlayancerit cevizimizden ikramda bulunduk. Coğrafi işareti alınmış ve Avrupa yolunda olan Cevizimiz ve ceviz işletme ve paketleme tesisi hakkında sayın bakanımıza birifing verdik. Ayrıca Güvenlik yolumuz ve ilçemizle alakalı ihtiyaçlarımızı arz ettik. Misafirperverliğinden dolayı ilçemiz adına Sayın bakanımıza teşekkür eder saygılarımı sunarım.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme