Çağlayancerit'te hummalı çalışma

Çağlayancerit'te Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun öncülüğünde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Engizek Mahallesinde yapımı tamamlanan Sağlık Evini yerinde inceleyen Başkan Sarıaltun, Kısık yolundaki çalışmaları denetledi.

Altyapı çalışmalarının yanında yol yapım ve onarım çalışmalarını da sürdüren Çağlayancerit Belediyesi, vatandaşların acil ihtiyaçları doğrultusunda 7/24 hizmet etmeyi sürdürüyor.

Fatih Mahallerinde Hatunoluğu ve Çetindere arasındaki yolda genişletme çalışmaları yapan Çağlayancerit Belediyesi, Helete Mahallesi Kiraz yaylası yolunda alt yapı ve stabilize yol yapımını sürdürüyor.

“Alt yapı, yol yapım ve onarım çalışmalarımız sürüyor”

Karayolları tarafından yapımı devam eden Çağlayancerit-Kahramanmaraş yolunda incelemelerde bulunan Başkan Sarıaltun: “Kısık Yolu ve İlçemizin muhtelif yerlerinde devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik. Daha yaşanılabilir bir Çağlayancerit için imkanlarımız doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. An itibariyle ekiplerimizin bir kısmı Helete Mahallesi Kiraz yaylası yolunda alt yapı ve stabilize yol yapımını sürdürüyor.

Hatunoluğu ve Çetindere arasındaki yolda genişletme çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, 7/24 vatandaşlarımıza hizmet ediyor. Soğukpınar mahallesi, Kalender obasında stabilize yol çalışmasını da sürdürüyoruz. Fatih Mahallesi, Körpınar ve Kösnülü Mevkiindeki yolları inceledik ve önümüzdeki günlerde yolun iyileştirme çalışmalarına başlanacağız.” Dedi.

“Sağlık Evi hizmete giriyor”

Sağlık yatırımlarının yakından takipçileri olduğunu vurgulayan Başkan Sarıaltun: “Engizek mahallemizde yapımı tamamlanan Sağlık Evini yerinde inceledik. Gerek vatandaşlarımızın gerekse çocuklarımızın Sağlık evinde gerekli hizmeti almaları artık mümkün. Akabinde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için oyun parkı kuruyoruz. Eğlenebilecekleri ve güzel zaman geçirebilecekleri oyun parkının kurulumuna da başladık. Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.


 

Bakmadan Geçme