CHP İlçe Başkanı Çarman'dan açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Çarman, Ekonomi Masası çalıştayı için Kahramanmaraş'a gelen Tekirdağ Milletvekili, Ekonomi Politikaları Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın esnaf ziyareti esnasında yaşadığı diyalogla ilgili açıklama yaptı.

CHP İlçe Başkanı Çarman yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Şehrimize CHP Ekonomi Masası çalıştayı için teşrif eden Tekirdağ Milletvekilimiz Ekonomi Politikaları Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Sayın Faik Öztrak’ın esnaf ziyaretleri sırasında bir hanımefendi “Recep Tayyip Erdoğan Avrupa ile savaşıyor, bir de sizinle savaşmak zorunda bırakmayın” şeklinde serzenişte bulunuyor. Bunu kendi sosyal medya hesabından övünç madalyası gibi de paylaşıyor! Kokuşmuş düzenin yansıması olan bu olaydaki detayları kamuoyunun görüşlerine tüm çıplaklığıyla maddeler halinde arz ederim;

1)Bu hanımefendi AKP Kadın Kolları üyesi kontenjanından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde işe alınmış! Emeklerine saygı duymak lazım. Bu işi “kapana” dek parti örgütlerinde ne kadar çabaladığını sosyal medya hesaplarından anlayabiliyoruz.

2)Tamda mesai saatlerinde bu hanımefendinin çarşı pazar geziyor olması görevli olduğu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesindeki Akıllı Yaşlı Bakım Merkezi’nin ne kadar Aktif! ve Özverili! çalıştığının bir göstergesi olsa gerek! E sıkıysa sorsunlar neden işe gelmedin diye! Arkasında koca bir parti var! Sıkar o iş!

3)Troll hesaplarda yetmemeye başlayınca, troll kişiler üretme çabası, sonun yaklaştığını ne kadar da net gösteriyor! Size ilk darbeyi, menfaati ilk kesilenler vurdu! 2023’de sandıkta da yiyeceksiniz bu darbeyi!

Demem o ki!

Bizim örgütlerimiz şahıslarla ve fikirlerle savaşmaz. Bizim savaşımız örnekteki gibi devlet kurumlarına parti teşkilatlarından adam kayırma ve torpille “Tayin” yapılmasına! istihdam ve görevlendirmelerin liyakat yerine teşkilat esaslı yapılmasına artık sabrımız kalmadı! Yazılı sınavda birinci olup sözlü mülakatta elenen gençlerimizin hakkının gasp edilmesine başkaldırıyoruz! Belediye bütçesinden parti programlarının yapılmasını istemiyoruz! devletin tüm imkanlarından her yurttaşımızın eşit şartlarda faydalanmadığı düzeni bozmaya geliyoruz! Korkunun ecele faydası yok! harama bulaşmış herkes korksunda, gümbür gümbür geliyoruz! Kamplaşmaları, kutuplaşmaları bitireceğimiz, ötekileştirilmişlere sımsıkı sarılacağımız günü iple çekiyoruz.”
 

Bakmadan Geçme