CHP Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Öztürk, oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları yapılanmasını tamamladı. Eski Başkan Cem Yıldız Gençlik Örgütlenmesinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olurken, görevi Oğuzhan Öztürk'e devretti.

İl ve İlçe Gençlik Kollarında tüm Türkiye’de yapılanma çalışmalarını sürdüren CHP, Kahramanmaraş’ta yapılanmasını tamamladı. 

Yapılan çalışmalar sonucunda CHP Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Öztürk oldu.

Öztürk’ün başkanlığında kurulan il yönetim kurulu listesi şöyle: “İl Sekreteri Suzan Çiftçi, Örgüt ve Örgütlenme sorumlusu Ali Can Şengül, İdari ve Mali İşler sorumlusu Yaren Karadeniz, Kuzey Örgütlerinden sorumlu Mehmet Gümüş, Eğitim Sekreteri Zeki Gündüz, Basın-Tanıtım-Medya sorumlusu Alp Kuncan, STK sorumlusu Hanzelen Dilbirliği, Hukuk İşleri Sorumlusu Mustafa Şirince, İnsan Hakları Sorumlusu Ömer Ayhan, Üniversite Örgütlenmesi sorumlusu Neşet Can Kayaoğlu, Sosyal Politikalar sorumlusu Hamza Çil, Ag-Ge sorumlusu Zehra Koca ve Esin Kızılkan, Bilişim Sorumlusu Mehmet Pelen, Sağlık Sorumlusu Ali Tahir Karakozan, Doğa Hakları ve Çevre sorumlusu Aziz Cen Güner .

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gizem Taşın, yaptığı açıklamada: “Tüm Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları örgütlenmesi devam etmektedir. Bu çerçevede ilimizde gençlik kolları il Başkanlığı örgütlenmesi geçmiş günlerde tamamlandı. Öncelikle örgüt içinde görev alan tüm genç arkadaşlarıma, Yoldaşlarıma Başarılar diliyorum. Bugün görev alan arkadaşlarım belki de Türkiye’deki bir değişimin tanığı olacaklar. Bu bağlamda görev alan arkadaşlarımın 2023 seçimlerinde partimizin bayrağını daha yükseklere çıkartabilmek için azim ve kararlılıkla çalışacaklarına inanıyorum. Bu azim ve kararlılık genç Yoldaşlarımın damarlarındaki Asil kanda mevcuttur.” İfadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme