CHP Kahramanmaraş il örgütünden 4 partiye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ve Yönetimin Kurulu Üyelerinden siyasi partilere ziyaret.

CHP Kahramanmaraş il örgütünden 4 partiye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP İl Yönetimi Başkan Şengül, öncülüğünde İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, DEVA Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Dr. İrfan Karatutlu, Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Cevik ve Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Erkan Pınarbaşı ile bir araya geldiler.

Kahramanmaraş’ın temel sorunları üzerinde istişarelerde bulunan heyet, sorunların çözümüne yönelik fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretlerle ilgili konuşan CHP Kahramanmaraş il Başkanı Şengül: “Bugün il yönetimimiz ile birlikte 4 siyasi partimizin il başkanları ile bir araya geldik. Ziyaretimizde Kahramanmaraş’ın öncelikli sorunlarını konuşarak istişarelerde bulunduk. İl Başkanlarımız ile yatığımız görüşmelerde sorunların çözüm önerileri üzerinde de fikir alışverişinde bulunduk. Siyasi Parti İl Başkanlarımız ile tekrar bir araya gelme konusunda ortak mutabakat sağladık. Nazik misafirperverliklerinden dolayı değerli başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

CHP Heyeti son olarak Kahramanmaraş Tabipler Odası Başkanı Lütfi Tiyekli ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulundular.
 

Bakmadan Geçme