Çocuk Evleri Sitesinde 19 Mayıs heyecanı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor haftası münasebetiyle çocuk evleri sitesindeki gençlerle bir araya geldi.

Vali Coşkun, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle, Çocuk Evleri Sitesinde düzenlenen kutlama programına katıldı. 

Kahramanmaraş Valiliği koordinasyonunda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen program öncesinde, Vali Coşkun ve beraberindeki heyet çocuklarla birlikte kahvaltı yaptı.

Program, çocuklar tarafından yapılan mehteran gösterisi ve sunulan müzik dinletisinin ardından,19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çocukların hazırlamış olduğu Kutlama Programı’nda günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiir dinletisi ve zeybek oyunu gerçekleştirildi.

Vali Coşkun, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle organize edilen Voleybol Turnuvası’nın da başlama vuruşunu yaptı. 

Programda gençlerle bir süre sohbet eden Vali Coşkun: “19 Mayıs’ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması, geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimizle aynı duyguyu ve coşkuyu paylaşabilmek adına oldukça önemli. Bizlerde siz kıymetli gençlerimizle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Bugün de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası münasebetiyle çeşitli aktivitelerin yer aldığı güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Bu vesileyle bayramınızı kutluyor, sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyorum.” dedi. 

Programa Vali Coşkun'un yanı sıra Eşi Sevilay Coşkun, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Çocuk Evleri Sitesi Müdiresi Hatice Kalkan Pamuk ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
 

Bakmadan Geçme