Cumhurbaşkanlığı kararıyla Mehmet Demircioğlu'nun ataması yapıldı

Ankara'da Kamu yönetiminde, Bürokraside ve Siyasette yıllarca hizmet veren ve son olarak AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ın danışmanlığını yapan Mehmet Demircioğlu'na yeni görev verildi.

Ankara'da Orman Su İşleri, Ulaştırma, Milli Eğitim, Kültür ve Turizm, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlıkları başta olmak üzere tüm bakanlıkların Kahramanmaraş’la ilgili yatırımlarının programa alınmasını, projelendirilerek yapılması konularını takip eden Demircioğlu, 2021 yılında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü görevine atanmıştı.

17 Aralık’ta 2021/599 nolu Cumhurbaşkanlığı kararıyla atama resmi gazetede yayımlandı.

Sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımlayan Demircioğlu, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bakanımız Sayın Derya Yanık hanımefendinin tevdi ettikleri görevle şereflendik. Emanetin bilinci ile zat-ı alilerine layık olabilmek için çalışacağız. Rabbim; Milletimiz için, Bayrağımız için, Devletimiz için, Vatanımız için, Ümmetimiz için yapacağımız her işimizde rızası ile muvaffakiyetler versin.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme