Dr. Fatih Erbakan, Kahramanmaraş'a geliyor

20 ağustos Cumartesi günü Dr. Fatih Erbakan, Kahramanmaraş'a geliyor. Program hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulunan Yeni Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Dere açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı 2’nci olağan il kongresine katılmak üzere şehre gelecek olan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlenecek aşure etkinliğine de katılacak.

Program hakkında konuşan İl Başkanı Dere: “İlk olarak Genel başkanımız için karşılama töreni düzenlenecektir. Daha sonra kendileri testis sanayi işletmecileriyle 100 kişilik bir toplantı gerçekleştirecekler. Akabinde kuyumcu kente bir gezimiz olacaktır. Ardından da Necip Fazıl Kültür merkezinde saat 15.00 gibi gerçekleşecek olan aşure şenliğimizde halkımızla buluşacaklar. Saat 16.00 gibi de 2’inci olağan il kongremiz başlayacaktır. Genel başkanımızın gelişiyle beraber ayrıca eski milli görüşçü büyüklerimizle akşam bir teşkilat toplantısı gerçekleştireceğiz. Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan gelişinin 2’inci günü ise Afşin ve Elbistan ilçelerine bir gezide bulunulacak ve o bölgedeki insanlarımıza yeniden refahın müthiş bir hızla yeniden Türkiye’mize damgasını vuracak. Bir milli ve siyasi yapının oluştuğunun müjdesini vereceğiz.” Dedi.

‘’Partimiz iktidara yürüyen bir partidir elbette erken seçim beklentimiz var’’

İl Başkanı Dere: “Şuanda 81 ilimizde ve 922 ilçemizde üyemiz vardır. Partimiz Türkiye de hiçbir destek almadan, milletvekili transferlerinde bulunmadan kendi gücüyle ayakta kalan bir partidir. 2019’da arena stadyumunda yapmış olduğumuz Türkiye’nin en büyük kongresine yaklaşık 60 bin kişilik katılım olmuştur. Şuanda Yargıtay kayıtlarına göre de yeni refah partisi Türkiye’nin en büyük 4’üncü partisidir. 15 binin üzerinde kayıtlı üyemiz bulunmaktadır ancak bu sayı 30 bine doğru yol almaktadır. 

Genel başkanımız geçen seferki gelişinde de halkın içinden halkla beraber gelen bir partinin lideri olduğunu görmüştük. Dolayısıyla halkımızda buna teveccühünü beslemişti yani ille makam önemli değil biz milletimizin kurtuluşu için çalışıyoruz. Milli Görüş olarak faiz politikalarını benimsemeyen tek partiyiz. Ülkemizde bu yıl 360 milyar TL faiz ödenecek. Bu demektir ki bir ailede yaşayan kişi başına milli gelirden pay 45 bin TL’dir ve bu para doğrudan tefecilere gitmektedir. Bir an önce havuz genelgesi yayınlanmalı ve faizsiz üretim benimsenmelidir. Biz bu yüzden milletin kurtuluşuna yönelik çalışan tek partiyiz.

20 ağustos cumartesi günü tüm halkımızı aşure şenliği ve Yeni Refah Partisi 2’nci olağan kongresi olan Kahramanmaraş İl Kongresine davet ediyoruz ve burada Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın halkımızla buluşmasını sağlayacağız.” Dedi. 
 

Bakmadan Geçme