Eğitim Bir-Sen'de değişim ve seçim heyecanı

Eğitim Bir-Sen Kahramanmaraş Şubesinde seçim heyecanı başladı. Eğitim Bir-Sen Kahramanmaraş Şubesi Başkan Adayı Adem Aydoğan, değişim hareketi başlattıklarını söyledi.

25 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek seçim öncesi açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Kahramanmaraş Şubesi Başkan Adayı Aydoğan: “Eğitim Bir-Sen’in Kahramanmaraş kongresinde Değişim Hareketi olarak sorumluluk alma gerekliliği duymaktayız. Memur sendikalarının kurulduğu günden bu zamana çileli zorlu bir o kadar da umut dolu yollarda Eğitim Bir Sen, birbirinden değerli kazanımlar elde etmiştir. 

Üyesi bulunduğumuz sendikamızın üyelerinin hak arama mücadelelerinde yetersiz kaldığı ve gün geçtikçe kan kaybetmeye başladığı bu zamanlarda sendikamızı tekrar hak arama mücadelesinde etkin yapmak için yola çıkmış bulunmaktayız. Öğretmenlerimizin ve eğitim çalışanlarımızın rahatsız olduğu ve yapılmasını bekleyip de yapılmadığı, hatta yapılması için mücadele bile edilmediği konularda onların sesi olmak için Değişim Hareketi olarak sorumluluk alma gerekliliği duymaktayız. Adalet, ehliyet ve liyakat ekseninden vazgeçmeden ben değil, biz şuuruyla hareket edeceğimiz sendika yönetiminde hepimizin eşit olacağı bir yönetim anlayışını birlikte inşa etmek için değişim hareketinin tecrübeli kadrolarıyla sendikamızı birlikte yönetmek için üyelerimizin teveccühlerine karşılık vermek istiyoruz.

Bizimle birlikte yürümek için birçok nedenimiz var; Sendikamızı yeniden asli görevi olan hak arayan liyakata önem veren üyeler arasında ayrım yapmayan bir sivil toplum örgütü haline getireceğiz. Bizim şube harcamalarımız şeffaf olacak bu harcamalarda üyelerimizin alın terinin kul hakkının olduğunu unutmayacağız Sadece seçim zamanlarında değil her zaman üyelerimizin yanında olacağız Biz hemşericilik yapmayacağız tüm üyeler eşittir ama bazı üyeler daha eşittir demeyeceğiz. Üyelerimizin saygı duyduğu, güvenilir ve yönetim anlayışı sergileyeceğiz.

7 Temmuzda adaylık açıklamamızı yaptığımız günden beri gündeme getirdiğimiz tüm konularda oluşturduğumuz kamuoyu, üyelerimizin hak arama mücadelesinde nitelik kazanmasına yol açmıştır. Eğitim çalışanlarının promosyon sözleşmesi ile ilgili yaptığımız açıklamalar, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne sözleşmenin feshi ile ilgili verdiğimiz dilekçeler ve anket çalışmalarımız neticesinde Milli Eğitim Müdürlüğümüz önümüzdeki günlerde yeniden Promosyon Sözleşmesi yapma noktasına gelmiştir. Yine Öğretmenlik Kariyer Basamakları ile ilgili yaptığımız çalışmalar ise kamuoyu tarafından büyük bir teveccüh ile karşılanmıştır.

Tüm bunlar yaşanırken sahada üyelerimizin göstermiş olduğu coşku bize olan ilgi ve delege seçme çalışmalarımızdaki rekabet bizleri mutlu ettiği gibi mevcut yönetimi de rahatsız etmiştir. Gerek bize destek veren üyelerimiz üzerinde oluşturdukları baskı, gerekse delege olmak isteyen arkadaşlarımıza uyguladıkları mobbing, tehditvari açıklamalar bizi engellemek için yoğun bir telaşın olduğunu göstermektedir. Seçimlerin katılımcı, serbest, eşit, şeffaf ve özgür ruhundan uzak aynı zamanda üyelerin tercihini önemsemeyen yangından mal kaçırır gibi bir duruma getirmek isteyenlere karşı üyelerimizin yoğun ve coşkulu teveccühü ile yürümeye devam edeceğiz. Eğitim camiamızın çok değerli 150 delegesini coşku ve büyük bir istek ile belirleyerek üyelerimizin huzuruna sunduğumuz bugünlerde üyelerin oylarını çantada keklik gören, şatafatlı saltanatlarını sürdürmek için üyeler ve delegeler üzerine baskı kuranlar şunu bilmelidir ki hiçbir üyemizin aklı kiraya verilmemiştir. Evdeki hesap çarşıya uymayacaktır ve son sözü her zaman olduğu gibi üyeler söyleyecektir.” dedi.

Eğitim Bir-Sen Kahramanmaraş Şubesi Başkan Adayı Adem Aydoğan’nın delege listesi ise şöyle:
 
1-Adem AYDOĞAN                                              
2-Hüseyin YILMAZ
3-Mehmet TOMBUL
4-Hayri ÖZDEMİR
5-Hacı Hamit KURT
6-Fikret BUĞDAYCI
7-Halis AKKURT
8-Mehmet KİŞİFLİ
9-Duran DENİZ
10-Halil TÜTEN
11-Hüseyin VURAL
12-Abdullah KARDEŞ
13-Fatih KALEM
14-Mesut ESER
15-Ümit KANAT
16-Fettah GENÇ
17-Yaşar BOZOĞLU
18-Rahmi TAŞDEMİR
19-Bedirhan TOPAL
20-Hayri GEL
21-Aziz ULUSOY
22-Cavide ÇİFTÇİ
23-Hüseyin BEYDAĞ
24-Cemile ÖZDEMİR
25-Tayfur AKDAĞ
26-Battal KUZHAN
27-Halil ÇAL
28Ömer TELLİ
29-Ali KAPLAN
30-İshak POYRAZ
31-Tuncay KILINÇ
32-İlyas BAYIR
33-Kadir DEMİRKAYNAK
34-Mesut AKSU
35-Özlem BAĞCI
36-Nejat ÖZDEMİR
37-Akif KURT
38-Metin BULDUM
39-Mehmet ÇINARLIDERE
40-Ali SİMSAR
41-Faruk AYDIN
42- Mehmet TOMBUL
43-Selma KILINÇ
44-Oruç KAYA
45-Samittin IŞIK
46-Erdal ERDOĞAN
47-Ayhan BÜYÜKÇINGIL
48-Zafer YILMAZER
49-Hacı Ali BOSTANCI
50-Muhsin AYAZ
51-Musa BEBEK
52-Mustafa YEŞİL
53-Ferhat KİRACI
54-Zekeriya GÖNEN
55-Bekir TÜKEL
56-Esme Bilge KIRAÇ
57-Bedriye ÇENECİ
58-Ali İMALI
59-Kemak KAVAK
60-Kemal ÇALI
61-Adem YETER
62-Betül GÜRCÜNÜNOĞLU
63-Mehriye GÜNDOĞAN
64-Ertuğrul OKTAY
65-Emrullah KAMALAK
66-Nadir YİĞİT
67-Fuat AYDIN
68-Salihan Tuğçe ÇINKIR
69-Musa ALTAN
70-Pelin ŞEN
71-Mehmet GÜNEŞ
72-Ramazan SAKAR
73-Ali ÇOLAK
74-Ali PURTAŞ
75-Mustafa ÇOLAK
76-Cahid EDİKLİ
77-Hacı SALMAN
78-Hamza DOĞAN
79-Kazım BAŞKONUŞ
80-Kamil ÇINARLIDERE
81-Ahmet GÜMÜŞBAŞ
82-Recep ÖLMEZ
83-Recep YILAN
84-Salman MALKOÇ
85-Gökhan İ. ÇUHADAR
86-Bülent Esabil BİLİR
88-Veli KALA
89-Mehmet CEYLAN
90-Mustafa BİLİBİL
91-Mustafa MALKOÇ
92-Cuma Ali ERDİHAN
93-Durdu Mehmet ATEŞ
94-Ökkeş AYCİl
 

Bakmadan Geçme