Elbistan, 7 günde 8 ünlü sanatçıyı ağırlayacak

Elbistan Belediyesi tarafından organize edilen Elbistan Festivali Konserleri bugün itibariyle başlıyor. Festival 1 Ağustos 2021 tarihine kadar sürecek. 7 günde 8 ünlü isim Elbistan'da türkülerini söyleyecek.

8 ulusal sanatçının sahne alacağı Elbistan Festivali Konserleri 7 gün sürecek. “Size değer, Bize değer, Türkiye'ye değer” sloganıyla organize edilen festivale 450 binin üzerinde bir katılım sağlanması bekleniyor.

26 Temmuz Cem Adrian, 27 Temmuz Mehmet Erdem, 28 Temmuz Yusuf Güney, 29 Temmuz Ali Kınık, 30 Temmuz Irmak Arıcı, 31 Temmuz Oğuz Aksaç, 1 Ağustos Haluk Levent ve Melek Mosso Elbistan Festivali Konserlerinde sahne alacak.

Konser alanından vatandaşların rahatlıkla alış veriş yapabilecekleri 100 kadar stant oluşturuldu.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz; “Amacın hasıl olması için tüm organizasyon en ince ayrıntısına kadar prova edildi. Sahnesi, ışığı, alan güvenliği, sanatçı girişleri, konaklama kısacası bu festival ile ilgili her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Fesvital için sivil olarak festival komitesi kuruldu, tamamen iş adamlarından, resmi olarak ta belediye de bir ekip kuruldu. Kısacası her şey düşünüldü.  Gönül rahatlığı ile herkes gelebilir. Konsere gelmek isteyen başta Kahramanmaraş, sonra Gaziantep, Adıyaman, Kilis, Malatya ve yakın şehirlerdeki vatandaşlarımızı davet ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme