Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Koroner Anjiyografi Ünitesi açıldı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yapımı tamamlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Devlet Hastanesi Koroner Anjiyografi Ünitesi düzenlenen törenin ardından hizmete açıldı.

Açılış törenine, Türkiye büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Vali Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 
 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz, açılış konuşmaları yaparak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Elbistan ilçe halkına hayırlı olması dileğinde bulundu.
 
Vali Coşkun ise: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde son yıllarda sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi konusunda yapılmış olan yatırımlarla Türkiye, sağlık altyapısı bakımımdan dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer almaktadır. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Anjiyografi Ünitesi Elbistan ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet verecek inşallah. 
 
Bu güzel hizmetlerin Elbistanımıza kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Bakanımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Ünal: “Şehir merkezimizde olduğu gibi ilçelerimize de eğitim, sağlık başta olmak üzere birçok alanda hizmetleri sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. İyileştirilmesi gereken konularda gayretli çalışmalarımız devam ediyor. Bugün açılışını yapmış olduğumuz Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Elbistan Devlet Hastanesi Koroner Anjiyografi Ünitesinin ilçemiz halkına hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.
 
Vali Coşkun, TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Ünal ve beraberindeki heyet, açılış kurdelesini kestikten sonra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini gezerek verilen sağlık hizmetleri hakkında bilgiler aldı.
 

Bakmadan Geçme