Elbistan Belediyesi, şehir merkezindeki yatırımları hızlandırdı

Elbistan Belediyesi, İlçe merkezindeki kanalizasyon ve doğalgaz çalışmalarından dolayı kırsal mahallelerde başlattığı çalışmaları ilçe merkezine de kaydırdı. Bozulan yollar onarılırken, kış aylarında yıpranan Devlet Hastanesi yolu da sıcak karışım asfalt ile kaplandı.

Elbistan Belediyesi kent merkezindeki asfalt çalışmalarına hız verdi. Şehrin her noktasında çalışan ekipler, gerek yama yapılacak noktalarda, gerekse sıcak karışım asfalt yapılacak yerlerde planlı bir şekilde ilerliyor.

Çalışmaları takip eden Fen İşleri Müdür Vekili Adnan Doğan, ilçe merkezindeki altyapı ve doğalgaz çalışmalarından dolayı bu sezon çalışmalara kırsaldan başladıklarını belirtti.

Doğan konuşmasının devamında, “Kırsal mahallelerimizden başladığımız kilit parke çalışmalarımızı ilçe merkezimizde kilit parke ve sıcak karışım asfalt çalışmasıyla devam ettiriyoruz. Şimdide binlerce vatandaşımızın kullandığı Elbistan Devlet Hastanesi’nin yıpranan yolunu sıcak karışım asfalt ile kaplıyoruz. Merkezde, Belediye Başkan’ımız Sayın Mehmet Gürbüz’ün yaptığı muhtarlar toplantısında talep ve öneriler doğrultusunda yaptığımız planlama sonucu, asfalt ve kaldırımlarda kilit parke çalışmalarımıza hız verdik.

Kent trafiğinde yaşanan aksaklıkların ve bazı yollardaki bozulmaların farkındayız, tespitlerimizi yaptık. Öncelik sırasına göre onarım ve sıcak asfalt ile yenileme yapıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Karaelbistan’a yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Mehmet Gürbüz ve ekibine teşekkür eden Mahalle Muhtarı Veli Çınar ise, “Binlerce kişi tarafından kullanılan Elbistan Devlet Hastanesi’nin yolundaki bozulmaları bildirmemiz üzerine sağ olsun belediye başkanımız talimat vererek, hastane yolumuzu sıcak asfalt ile kaplatmaya başladı. Hastane yolundaki ulaşım kolaylaşacak. Ayrıca Karaelbistan Mahallemiz adeta şantiye alanına dönüştü. Kendilerine mahallemiz, hastane personelleri ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Bakmadan Geçme